första dagen med riktiga lektioner

tudels folk (:
sjukt jobbigt att behöva gå upp tidigt imorse . isch ..
mene ah . började dagen med första hg-träningen *hockey med andra ord , hg = hockeygymnasium*
det var buttboring (: haha, men det är bah för att vi hade skott-träning idag . sånt gillar vi inte . jag suger ju på att skjuta :O
men iaf . glömde handduk hemma .. självklart . jag glömmer alltid ngt .. så fick cykla hem för att duscha . men lika bra det för var sjukt hungrig så passade på att käka pannkakor och lite . fixade mig och drog sen till skolan .

träffade jessica utanför skolan eftersom jag inte har ngt schema och jag har inte en jävla aning om vart allt är och så . men det hjälpte ju inte så mkt eftersom hon inte visste vart vi skulle. haha, eller jo . men inte vart det låg :D så fick ringa michaela som skickade jonny att hämta oss x)
första riktiga lektionen blev mis med hans, våran mentor . haha, jag tkr han är rätt skön faktiskt . satt och garva massa åt honom .
sen vare lunch .. jag var ju så hungrig ? men iaf . käkade och sen vare svenska , woho .. hade läsförståelse . somnade när jag var klar .. haha .. kul . och efter lektionen när jag skulle snacka med våran lärare hon bah ; är du trött idag ?
jag bah; hehe . aaah
läraren ; jag såg det . jag kollade på dig . det såg så skönt ut , du bah satt där helt avslappnad *smile* hihi

asså, haha? man brukar va avslappnad när man sover (; men ja . tror inte hon såg att jag sov för satt med händerna i ansiktet och sov bah en jättekortis . annars satt jag bah och blunda, försökte inte somna ..
men asså, ofta . lärare brukar typ bli sura om man sitter och sover på deras lektioner . haha, hon bah blev glad? haha :O vi gjorde iofs inget . satt och vänta på de som inte va klara .men iaaaf .

sen hade vi matte . usch . räknade iofs inget . men iaf . hade genomgång . och sen skulle vi skriva namnlappar och bli fotade . KUL . inte mkt . en och en , framme vid tavlan, inför alla . usch . typ hela klassen hade iofs dragit när jag skulle ta eftersom jag typ är sist på klasslistan , men ändå (:

efter skolan drog jag till ica och handla och sen hem .
åby kom hem och vi satt i soffan och pratade lite medan hon pluggade och jag satt vid datan . huhu, kul att vi kan va sociala medan vi är osociala :D
mene ah . sen drog jag ner till stan för att hitta en väska . men det gick ju som det gick ..
kom tillbaka och åbys mamma var här . käkade pannkakor , (haha) sen somnade jag på sängen och sov ett tag . och sen satte jag mig och skrev ett brev till min svenska lärare . haha, en läxa vi fick idag . det är typ för att hon ska lära känna oss . ska lämnas in på onsdag . men ja . nu äre klart !
och bah för att det är lagom sent att gå och lägga sig är jag inte så trött längre. skit .. aja . ska ändå sova snart . trött eller inte :O
sovmorgon imorgon ! wohooo .

helgen

okej, jag har inte orkat uppdatera i helgen . men ja . här kommer det

fredag - jag gjorde inget speciellt eftersom snoris var på gotland med a-laget och jag var sjuk .

lördag - jag upptäckte att jag glömt smink och typ allt i västerås och alma kom över , söt som hon är , och jag fick låna av henne .
sen snodde hon mitt löshår eftersom det är fel färg för mig nu .. aja, sen drog vi in te stan och typ först köpte cola och choklad och sen promenixa lite . sen hamnade vi på donken och käkade där .
sen promenixa vi lite till och typ vinka till massa balla bilar, HAHA . med "suddan&samis-musik" som alma säger (:
aja . sen drog vi la hem och satt och väntade på snoris på station .
mötte henne och sen lekte vi typ hela kvällen tills alma skulle hem .
snoris sov hos mig .
kvällen var helt sjukt kul och bilder/videos kanske kommer. HAHA .  orkar inte direkt berätta vad som hände under kvällen , men riktigt kul hade vi .

söndag - jag&snoris vaknade vid typ två .. jag duschade och hon fixade frukost . och sen fixade vi oss och grejer för att sen dra till handen där jag köpte trosor, två par "vantar" , en tjocktröja, tights och en hudkräm .
snoris köpte trosor och ett linne, maha .
aja, sen drog vi hem och jag packade och lite . och sen käkade snoris hos oss . vi umgicks lite och sen bar det av till tåget .
hamnade typ mittemot en läskig snubbe som satt och titta&log mot mig hela tiden . isch .. aja .
fick gå hela vägen från station till lägenheten . JOBBIGT VARE . två tunga väskor och högklackat . kuuuuuuul . inte mkt .
när jag kom hit satt åby&malin och titta på tv (:
men nu sover åby och malin har gått hem .. själv tittar jag halvt om halvt på "sagan om kungens återkomst"

eftersom lektionerna börjar imorgon och vi har hockey direkt på morgonen så börjar det bli dags att sova snart .. men det var allt jag orka skriva om helgen . vi hörs imorgon !

smsar, pratar i telefon, lyssnar på musik och bloggar .. i lastbilen (:

blev ingen blogg igår .. hade ingen lust att skriva och jag gjorde ändå inget speciellt igår . så jag sket it helt enkelt (:

aja, nu sitter jag i pappas lastbil på väg mot sthlm . eftersom jag varit sjuk hela veckan så blir det inga matcher för mig i helgen och därför kan jag lika gärna åka hem .

har inte sovit mkt inatt asså . hade typ fedt svårt och somna och så har jag sovit ganka lätt hela natten . vaknde när åby skulle till skolan imorse och somnade inte förns hon gick och sen blev jag väckt vid 10.45 av pappa som ringde .

gick upp , fixade mig, diskade, städa lite och packade mina grejer . sen gick jag ner för att möta pappa , eftersom man inte kommer in i min port utan nycklar , haha . och tog soporna med mig .
han hade mat med sig som mamma gjort . huh , la in det i frysen och sen tog vi alla grejer och gick . (:
och nu sitter jag här i lastbilen . haha, hoppas att vi ska stanna för käk eller ngt snart . är sjukt hungrig . ^

men ja,egentligen . fedt dålig tajming att åka hem . mamma är borta med fotbollsförbundet och snoris drar till gotland med a-laget idag .
hoppas jag blir bättre under helgen så jag kan träffa ngn iaf (:
om jag blir bra ska jag träffa EVELIIIIIINA . wohooo .
och jag börjar faktiskt känna mig lite bättre nu . så det ser bra ut :D

nu pratar jag med mamma i telefon också . haha, fyfan vad jag är social (:
NU KOMMER BILDER, wohooo
*klicka för större*


tuuuudels ppl (:

ida har jag varit massa duktig asså (:
men dagen började självklart med att jag blev väckt på ett jobbigt sätt . haha, börjar bli en vana nu .
min mentor ringde och prata med mig, typ as länge också . det roliga var att hon typ inte hade ngt viktigt att säga heller. hon typ bah kolla hur jag mådde och grejer . ganska jobbigt eftersom jag låg och sov .
men ja, märkte också att jag fått massa sms så jag svara på de och sen blev jag typ bombad så kunde typ inte somna om, och så ringer pappa och jag pratar med honom ett tag . sen låg jag kvar i sängen och tittade på tv ett tag . men somnade ganska snabbt och sov ett tag .

vaknade och käka frulle .. titta tv och sen kom pappa (: han skulle bygga ihop hyllan och alla grejer vi köpte på ikea .
jag fixade mig och cyklade ner till rocklunda för att ta ett foto som vi ska ha på ngt kort för att vi ska kunna få mat . haha, hemskt . han som tog fotot fick mig typ att asgarva :O isch, vill inte se den bilden x)
men ah . sen skulle jag cykla hem igen . och låt mig säga såhär .. motvind, uppförsbacke, träningsvärk, sjukt tunga ben och att vara sjuk .. INTE KUL .
aja, till slut kom jag hem iaf .
men fick typ gå direkt igen för skulle dra och handla kebab till mig och pappa .
sen drog han och jag har typ packat upp alla mina grejer, lagt in alla kläder i garderoben och massa . börjar bli ganska fint här. mihi . men fyfan vad mkt kläder jag har .. dte visste jag fan inte . haha .
och sen har jag tagit hand om all disk också . fyfaaaan vad duktig !
ganska bra gjort för en sjukling, tkr ni inte? (:

aja . har typ snackat en del med n idag och igår.
och fan vad skönt att bara få säga allt jag velat säga .. allt känns mkt bättre nu .

blir nog ingen skola imorgon heller ..

04.00 .. inte dags att vända på dynget snart eller :S?

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv ner sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din flickvän/pojkvän var otrogen mot dig?
   
nej. det är bara något mamma sagt. jag har tagit en paus ;)<3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
   
du får allt på munnen :D

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
   
vann ni!:)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
   
de får vi hoppas på :):)<3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
   
vem frågar?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
    japp :)<3

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
   
verkligen! ;)<3

8. Vad vill du höra mest av allt?
   
bara att hoppa på bussen ju:)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
   
inte ett skit :( <3

10. Din romantiska replik?
   
najs. hur gick det? <3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
   
haha, va?:P dina mobiler?<3

tuuuuuuuuuuudels suckers (:

idag har jag inte gjort ngt annat än suttit hemma och tyckt synd om mig själv . haha .
eller jo juste . imorse fick jag typ springa ut helt ofixad , hann inte ens klä på mig . gick ut i bah t-shirt och mjukisar . ingen bh eller ngt . KUL . och självklart kommer en snygg kille in i hissen ?! min tur, eller vad säger ni ?
aja, skulle hämta mina nycklar *jag glömde ju de i sthlm, minns ni?*  en av pappas polare som också kör lastbil var här i västerås och var snäll och tog med de till mig . haha, vissa är ju gulliga .
ah, sen vare upp och efter ettt tag kom det en snubbe och skulle byta våra köksluckor . varför kommer alla när jag är ensam här? vafan :O
aja, så nu har vi inte rosa kök längre, lite sorgligt ju ;O nu har vi vitt .
hmm .. sen kom åby hem , men bara en kortis för hon skulle till stan .. och sen drog jag till ica och handlade och efter det har jag bah suttit framför datan och tittat på tv hela dagen typ . inte fan har jag ätit ngt heller . jag har typ inte ätit på 35 timmar, inte så jättebra kanske ..
aja . har inte mkt mer att skriva .

hajken

det blev alltså inget sova innan hajken ..
när jag fixat packning och käkat frukost och sådär skjutsade åbys mamma mig till skolan *nästan en halvtimme för tidigt* jag gick då för att leta efter syv för att säga vilka inviduella val jag ville ha . men han hade inte börjat än, så jag gick tillbaka till parkeringen och satte mig vid busshållsplatsen . där satt också två killar .. och eftersom jag hade så grovt tråkigt och de andra inte skulle komma på ett tag trängde jag mig på och börja snacka med de . haha, de var fan rätt najs . jonas&linus , fast de går inte i min klass .. de går i b (: haha, så snackade med de ett tag och sen kom jonny *jennie, en tjej i min klass , vi kallar henne jonny :D varför kanske ni får veta ngn gång (:* och så satt hon med oss och sen efter ett tag kom michaela och sen jessica .
vi gick bort mot där alla andra stod och hittade simone *signe, den nya tjejen*
vi satte oss på bussen och jonas och linus satt vid oss . haha, det blev bussresa i typ en timme eller ngt och sen släppte de av de av a och b - klasserna och vi fick åka en stund till .
när vi kom fram tog vi våran packning och så fick vi ngr papper .
det är såhär va .. på upprpoet fick vi fylla i en lapp där det typ står favoritfärg, vad man sysslar med, vad man tkr om att göra . massa sånt . och våran mentor höll i papperna så fick man dra ett och sen inte visa ngn . man hade nu en hemlig vän , haha . ingen fick veta vem det var . och man skulle typ försöka lista ut vem det var och vara extra snäll mot denna . haha

sen började vandringen .. usch . gick ett tag . och man kan ju inte säga att det hela började bra x) flertal tappade packning, jag fastnade i ngt och det gick TVÅ hål i mina byxor samtidigt som de drogs ned x) och jessica ramlade när vi skulle över en bäck , fast den var fylld med lervatten .. stackarn . hon blev sjukt smutsig . haha .
när vi kom fram till där vi skulle ha läger så tvättade jessica sina kläder i sjön, vi satte upp tältet och käkade .

sen vare vandra igen .. fedt jobbigt . gick typ massa och sen kom vi fram till ngt ställe där vi fick fika lite och sen körde vi massa lekar och övningar .. haha .
sen kom aklassen med kanoterna och vi blev indelade vilka vi skulle åka med . jag åkte med min hemliga vän , daniel, haha . och med jessica .  fyfan vad osäkert det var ;D
men ah . typ hela tiden körde alla på varandra , skvätte vatten och försökte ha ner de andra i vattnet ^^
sen stannade vi på ngt ställe och bytte partners. HAHA, jag fick då åka med rasmus och andré . *varför jag alltid hamnade i den enda kanoten det var tre i vet jag fan inte, men så vare* .. vi fortsatte med samma stil och sen kom vi fram till lägret . där var det till att byta kläder, chilla, hänga upp allt som var blött och egentligen bara vara .. tills vi hade samling och skulle köra världens tråkigaste lek . haha . man skulle typ samla grejer för hela alfabetet . alltså, en grej på a, en på b .. osv . och man fick bara ta sånt som fanns där innan vi kom dit . haha, och sen skulle man göra ett konstverk av det där och hitta på en historia till bilden . haha . vi fick en timme på oss . men höll bah på ett tag och sen gav alla upp för det var så jävla tråkigt . haha, lärarna satt nere vid vattnet och fika . men ah, de kom tillbaka när det var ttyp 15min kvar och då blev vi tvungna att börja igen . och sen skulle vi berätta för alla andra, och haha . dte var fan kul. HAHAH .
sen vare käk och så . men jag åt inte för jag mådde så jäva illa och jag gick och packa och så .
sen drog ngr killar ut med kanoterna och trilla i och massa . fedt kul .
ah, sen vare prisutdelning för den tråkiga leken och grupp3 vann alla kategorier utom en . "berättelse-kategorin" och den vann vi . HAHA, bara för att vi fjäska som fan :D
mene ah .
sen vare presentation och jag fick typ börja för direkt när jag sagt min skulle jag dra .. sa hejdå till alla och sen skjutsade en lärare mig till ett ställe där tompa *min lagledare* skulle hämta mig . däcka i båda bilarna och däcka direkt när jag kom hem ..
det var typ allt om hajken . även fast det var jobbigt var det rätt najs och jag tror jag kommer trivas i den här klassen (:

skiiiiiiiiiiiiiit

asså, det här är fan inte sant . klockan är 04.31 och jag kan fan inte sova . jag är inte ens trött längre. var fedt trött förut .. nu är jag bara hungrig . asså, jag ska upp om 1½ timme . i helvete . jag kmr va helt förstörd på den där jävla hajken x) isch . och jag vågar inte sätta på ngn film, tvn eller musik . jag vågar inte ens gå och äta .. vill inte väcka ngn lix. men helvete . det här gillar jag inte x) aja, det är ju tur att det är folk som är online iaf . annars hade jag dött

oj, vilket långt inlägg det blev ;O

okej, nu är jag hemma .
det blev inte mkt till att fixa sig imorse . satte bah på mig kläder och borsta tänderna typ . inte haft smink eller ngt på två dagar nu ..
men ja , åkte till stadium och letade efter shorts att träna i .. men hittade inga köpte bah strumpor . haha, så drog vi till öb och typ köpte en ficklampa, batterier, tuggummi och en cola .
sen åkte vi vidare till handen där vi fortsatte leta efter shorts, men inte fan fanns det där heller. gick till kicks och träffade lollo , snackade ett tag, hämtade ett gratisprov på en ny mascara och sen drog vi hem . jag gick igenom kläder och packade, städade lite och sen vare middag . sen blev det bråttom som fan till tåget , men vi hann precis .
åby&hennes mamma hämtade mig vid tåget och sen vare hem .
väl hemma så packade jag upp lite, packade om väskan till hajken och sen ringde jag frida .
skulle visa henne hur man kommer till skolan eftersom hon inte hittar och jag kan inte följa henne imorgon .
så ja, frida och malin kom och hämtade mig vid min port och så skjutsade frida mig .. eftersom idiotsuddan glömde nycklarna hemma i sthlm .. och kan därför inte komma åt sin cykel . KUL . aja, men visade vägen och sen vare hem igen .
och juste . jag och mamma har bytt data så nu har jag den här som är bättre. MAHA . har dock inga bilder eller ngt .. suck . just nu har jag precis installerat firefox istl för äckel explorer . håller på lägga till alla mina bokmärken . (:
och juste . mina kära vänner från ssk som tycker allt med matchen igår var jättekul har bett mig lägga in en bild om matchen . och visst . jag är mogen nog att erkänna som det är . så nu finns det på fb, bloggen och bdb . är alla nöjda då ?
och för er som vill veta vad jag skrev på bdb så lägger jag in det här ;

okej, eftersom folk bett mig så lägger jag la in en bild ang matchen igår . och ja, jag vet att bilden tillhör carro . men ja , har inga bilder på datan satt .

och eftersom jag inte orkar skriva ngt om matchen så kopierar jag från bloggen .

"spela match mot ssk .
och jag tycker danielas kommentar beskriver det hela perfekt .. ;
"pinsammaste händelsen 09"
vi spelade alltså mot ett div2 lag och förlorade med 0-5 .. vi spelade fan inte bra . vi kan såå mkt bättre . tja, vad vi höll på med är väl ett mysterium . men grejen är att ajg tänker lära mig en läxa av det här och sen inte ta åt mig mer än så . allt av den enkla anledningen att jag vet att vi faktiskt är bättre än vad de är . det syntes de fåtal ggr vi skärpte till oss .
och ärligt så blev det 0-4 för sista målet var ju förfan helt jävla stört och när vi snackade med domaren efter så bad han faktiskt om ursäkt och sa att han inte tyckte det var mål egentligen . vafan hjälper det efter lix? särskap lixom . men ja . iaf .
jag tänker inte säga så mkt mer om matchen . hela grejen var bara pinsam .
men det är mot leksand de riktiga grejerna händer. vi får skärpa oss tills dess ."


och ja, jag vet att alla från ssk kommer bomba mig nu och bah; vi ägde er . *lalalala* ni blev krossade .

och ingen av er kommer hålla med om texten antar jag . men ärligt . jag bryr mig inte (: för ni har ju inte direkt sett oss spela förut, och igår så spelade vi fan inte bra . jag vet vad vi kan och jag vet att vi är så sjukt mkt bättre än sådär .

så skriv vad ni vill . jag bryyyyyyyr mig inte . ärligt asså . igår var bara pinsamt och så äre med det . alla lag har dåliga dagar och det där var nog en av våra värsta .

och att jag faktiskt erkänner att vi spelade dåligt och att vi förlorade stort, jag skäms och allt är bara helt sjukt , det visar ju hur mogen jag är om det . och jag kan ju helt ärligt säga att jag inte skulle göra ngn stor sak av det om vi vunnit .

men visst, här har ni eran stund. visa hur mogna ni är och tryck det i ansiktet på mig . nu har jag ju sagt att det är okej . så gnid lite salt i såren . gör det . jag är beredd på det för jag känner er och vet hur ni är .

så SHOOT .


ja, ungefär så glad är jag . huhu , nu kollar jag på batman och sitter vid msn . hoppas att josh eller nathen ska logga in .. funderar på om det är dags att sova snart . måste upp vid sex imorgon .. ska ju på hajk med klassen . haha, illa . så det blir två dagar till utan smink . sova i skogen och grejjer . isch . aja . inga blogg förns på tisdag alltså . ni får ha det !


godmoooorgon .. 13.48 ?!

tudels folket .
det var helt sjukt skönt att sova i min säng i natt . isch, jag har saknat den .

iaf . jag har väl typ inte gjort så mkt hitills . gått upp, käkat frukost . valt vilka ämnen jag ska läsa som inviduella eftersom jag är rig .. men iaf , det blev psykologi A och orginisation och ledarskap .
hade velat läsa engelska, men det var fullt . jaja .

sen har jag typ kollat fb lite och spelat farmville. haha, asså. omg . jag har blivit värsta geek på farmville -_____- gay spel .
aja, sen har jag la snackat med nicu . eller ja . försökt . han har ju jävla fitt internet där borta i rumänien och det stängs av hela tiden så vi kan knappt snacka . det suger vafan ..

mhmm . så ah . nu lyssnar jag på musik och ska fixa mig snart . måste dra och handla, packa och städa mitt rum och sen dammsuga . allt innan sju typ . vid åtta går mitt tåg tillbaka till västerås .
jag skriver mer när jag kmr till lägneheten .

är hemmaaaaaaa

tudels .
idag gick man upp , käkade och så och sen kom mamma och hämtade mig för att vi skulle till ikea . där köpte vi en bokhylla, en hylla till toan, en matta, lite kuddar, ett nattduksbord, lådor som jag ska ha mina kläder i, en "skohylla" m.m.
när vi varit där blev det till att stressa hem för att käka och sen ner till rocklunda . spela match mot ssk .
och jag tycker danielas kommentar beskriver det hela perfekt .. ;
"pinsammaste händelsen 09"
vi spelade alltså mot ett div2 lag och förlorade med 0-5 .. vi spelade fan inte bra . vi kan såå mkt bättre . tja, vad vi höll på med är väl ett mysterium . men grejen är att ajg tänker lära mig en läxa av det här och sen inte ta åt mig mer än så . allt av den enkla anledningen att jag vet att vi faktiskt är bättre än vad de är . det syntes de fåtal ggr vi skärpte till oss .
och ärligt så blev det 0-4 för sista målet var ju förfan helt jävla stört och när vi snackade med domaren efter så bad han faktiskt om ursäkt och sa att han inte tyckte det var mål egentligen . vafan hjälper det efter lix? särskap lixom . men ja . iaf .
jag tänker inte säga så mkt mer om matchen . hela grejen var bara pinsam .
men det är mot leksand de riktiga grejerna händer. vi får skärpa oss tills dess .

när jag duschat så satt jag utanför omklädningsrummet och snackade med dahllefjant <3 och stretchade ett tag . sen vare te att åka hem . hem till sthlm , maha :D lycka .
när jag kom hem träffade jag snoris och sen gick vi och mötte tobbe . var med de ett tag och sen drog jag hem . är helt sjukt trött vafan .
ska bara kolla lite bloggar och sen äre sängen för mig .
btw, jag har fan inte haft smink på hela dagen . wohoo . är man inte bäst eller? *stolt*

första dagen i nya skolan

tudels .
okej, skola idag alltså .
det började ju inte bra om vi säger så . haha .
pettson följde mig till skolan som sagt och visade var aulan var och sen drog hon .. jag kollade på klasslistorna som satt på väggen . IDR09C .. jahaja . in i aulan och sätter sig . får vänta ett tag och sen börjar rektorn snacka . seg som fan . hon slutade lix aldrig .. iaf . sen fick vi gå med våran klass till ett klassrum , vid det här laget märkte jag att vi bara var fyra tjejer i min klass , där fick våra mentorer snacka lite, dela ut grejer, vi fyllde i lappar, vi snackade om hajken och grejer .. vi blev indelade i tältlag och fick börja diskutera vad vi skulle äta och vem som skulle ha vad och så . och jag började komma överens med tjejerna .
sen vare rundtur och då började vi snacka mer . det känns bra , tjejerna i min klass är rätt najs . snackade dock inte med ngn av killarna, haha . det kommer la på måndag eller ngt .
efter rundturen bad hans, min mentor *jag vet, min förra mentor hette också hans :O*, oss tjejer att stanna ett tag och vi fick då veta att det kommer en tjej till till våran klass .. och vi fick hennes nummer och grejjer för att kunna säga till henne vad hon ska ha med och så .
sen drog jag hem och jag hann knappt innanför dörren när jag får ett sms av michaela , en av tjejerna i min klass, som frågade om jag ville hänga med ner på stan och käka lunch . självklart lix ! bytte om till mjukisbyxor och sen ut . ringde pappa för att fråga efter vägen då jag bara hittar till skolan och rocklunda *idrottsplatsen* .. men det slutade med att jag fick fråga på vägen, kunde inte ta bussen heller eftersom jag inte visste hur man betalar på bussarna här (a)
men jag hittade tillslut och jag fick även veta hur man gör med bussarna x)
så när vi mötts så drar vi till donken *förvånade?* och käkar och så . och sen gick vi runt och kolla lite . det var chill . vi försökte också ringa den nya tjejen, men hon svara inte och så . haha .
men efter ett tag var det dags att dra sig och tro det eller ej, men jag hittade hem . maha . så nu vet jag hur jag ska gå till stan också (a) eller, stan och stan . centrum . haha(a)
kom hem för ett tag sen nu och den nya tjejen har äntligen svarat .. nu funderar jag på om jag ska ta mig lite pizza .. måste käka innan träningen och om jag käkar nu hinner det lägga sig (: 

så här såg man ut första dagen i skolan ; *klicka på bilden för större bild*
 


nathen <3

okej, så idag börjar jag skolan . jag vaknar 07.20 av att nathen ringer . haha, jag blev helt chockad typ . iaf, jag som inte ens kan snacka normalt på svenska när jag precis har vaknat och är trött försökte alltså föra en konversation på engelska, nyvaken och fin . haha, jag kunde dessutom inte prata så högt eftersom jag var rädd att jag skulle väcka åby .. men det gick bra . jag kunde inte fått en bättre start på dagen , blev riktigt glad faktiskt . varje dag borde börja med att en underbar person ringer och väcker en . det är naaaaajs . älskar't .
men när han lagt på så kände jag att det inte fanns någon mening med att gå och lägga sig igen eftersom jag ändå skulle bli väckt om typ en halvtimme .
vid typ halv åtta kommer åby smygandes ur  sitt rum och så bah; är du vaken ;O?
men iaf, den tösen är snabb . för medan jag skrev det här och inlägget innan så har hon redan hunnit fixa sig och grejer . hon gick upp halv åtta som sagt och nu är klockan fem i åtta och hon drog för ett tag sen .. hon ska till sin mormor idag (;
men ja .. jag ska nog sätta på lite musik och börja fixa mig . man kan ju se någorlunda normal ut första dagen i skolan lix . frida snackade dessutom ngt om att det var skolfoto idag , helvete .. hoppas det bara är hennes klass . haha .
men som sagt , måste fixa mig nu . om 1 timme och 45 minuter ska jag möta pettson som är världens gulligaste och går upp tidigt för att följa mig till skolan eftersom jag inte hittar (a)
jag berättar allt om hur första dagen i skolan var när jag kommer hem .

första dagen i lägenheten

haha, jag har totalt glömt att uppdatera . men här kommer det .
första kvällen i lägenheten gick fint, trots att jag var ensam . tittade på tv och satt vid msn hela kvällen .
dagen efter blir jag väckt typ vid nio av att det ringer på dörren fedt hårt . först blir jag bah  fedt ; ooooooh . och typ börja vända på mig och grejjer och då ringer det fedt hårt igen .. kul lix, det var bara gå upp och där stod en gubbe som skulle sätta upp en skohylla till oss .. det tog honom typ en halvtimme och jag höll på somna flera ggr , men vafan .. jag kan inte sova med en främmande man i huset x) inte när jag är ensam . så när han är klar och jag tänker ; äntligen, nu kan jag sova . då kommer han på att han ska byta handtagen i vårat kök .. så han försvinner för att hamta handtagen och jag tänker att jag iaf ska få sova en liten stund tills han kommer tillbaka, men då ringer pappa .. och när han babblat klart kommer gubben tillbaka .. sen medan gubben är där ringer snoris, men ja säger att jag ska ringa upp och lägger på .
efter ett tag drar gubben och jag tänker ; SOOOOOVA
men kommer strax därefter på att jag måste ringa snoris .. så ringer henne, hon svarar inte .. hon ringer efter ett tag och säger att hon ska ringa mig efter hon käkat lunch .. så jag lägger mig ner för att sova men hinner knappt vända mig innan hon ringde igen känns det som . efter det kändes allt bara hopplöst och jag satte på datan ..
sedan får jag ett sms av åby som var på väg till lägenheten .. jag trodde inte hon skulle komma så tidigt faktiskt .. mene ah . började fixa mig och käka frukost, åby kom .. vi snackade en hel del och sen skulle hon dra och träffa en polare och då fick jag för mig att noppa ögonbrynen, raka mig och massa sånna grejjer . sen satt jag typ vid datan och tvn hela dagen och typ bah chilla .
åby kom hem och vi fixade käk och drog sen till ica och handla .. sen var det träning .
först vare fys och det blev till att springa . sen gick vi in för att byta om till ispasset och när vi är klara märker vi att isen är dubbelbokad .. konståkarna har isen till 20.50 och vårat pass skulle va slut 21.00 lix .. så det var av med grejjerna igen för att gå ut och fysa igen .. skojskoj .
tog cykeln hem, duscha och greja och sen blev det mat igen . sen gick åby och la sig och jag satt här ett tag ..
det var allt för igår , skriver idag i ett nytt inlägg .

trötter

matchen idag gick inte så bra .. vi förlorade och jag spelade riktigt dåligt .. men det var ändå kul att få spela och det känns faktiskt ganska skönt att vara trött . inte vanligt-trött, utan "efter-en-riktigt-jobbig-match-trött" . det var ett tag sen .
efter matchen åkte jag och mamma och handlade lite grejjer som behövdes och sen vare te donken för att sen åka till lägenheten . mamma var här ett tag men sen drog hon .
sen dess har jag typ duschat, tittat på tv och suttit vid msn .. inget speciellt . men det har varit rätt chill faktiskt .
men nu ska jag typ sova (:

ni är det vackraste jag har . jag älskar er

jag lyckades få i mig mat tillslut (: gjorde pommes och värmde en matlåda som jag egentligen skulle ha med mig till västerås .
det börjar bli dags att dra sig mot stationen .. kollade bdb en snabbis innan jag skulle gå och jag hittade *lägg märke till den lilla texten under* ;


gud, jag var på väg att börja gråta .. jag kommer sakna alla så sjukt mycket och jag lovar, jag kmr försöka komma hem så mkt som möjligt och jag hoppas ni kmr och hälsar på mig också . tiden i västerås kmr bli så sjukt lång om ni inte gör det .
jag älskar er, och ni vet vilka jag menar . jag saknar er redan och jag har inte ens åkt .. fan, det kommer kännas så tomt .
all min kärlek till er . jag kommer alltid finnas, ni har mitt nummer och allt . allt för er . ni är guld värda, varenda vän .

nu måste jag dra .. försök att inte glömma mig ?

härlig dag idag (:

det blev säng för mig klockan fem imorse, men somnade inte förns vid sju .. och sen vare dags att gå upp klockan nio. vafan ..
men jag har haft en bra dag idag, maha . jag är på bra humör . låt oss behålla det ? (: låter bra tkr jag !
så varför har jag haft en bra dag?

jag lyckades gå upp direkt när jag skulle, solen skiner och det är varmt ute, jag hann packa och allt klart ganska fort, hann träffa snoris en snabbis och vi hade följe till tåget och med tåget en bit, jag fick tillbaka mina mobiler *som jag lämnade på lagning för ett tag sen, minns ni?*, och ja. mobiler . det var två . haha ,
jag behöver dessutom inte åka tåg till västerås, min tränare kommer och hämtar mig här i vh . wohoo !
och så äre ju match idag ! naaaaaaaaajs värre lix ! ska spela mot killarna . vet dock inte vilken ålder (: men kul skare bli .
sen stannar jag alltså i västerås , har mammas data med mig eftersom pappa inte hunnit fixa klart min ..
men iaf . bilen är lastad och allt är klart . nu tänker ni, bilen är lastad? din tränare skulle ju hämta dig?
haha, ja . men mamma kommer efter (: hon hinner bara inte hem i tid för att skjutsa mig , och jag måste lasta bilen eftersom hon inte kan bära ngt då hon har opererats och inte kan använda sin vänstra hand ..

det enda som jag behöver göra nu är käka, problemet är dock att vi inte har ngt att äta hemma . haha, jävla skit .. och min tränare kommer om 1½ timme .. kul , vi får se hur jag löser det .. men det ska nog lösa sig , antar jag ^^ 


tkr låten är fedt skön (:

bruuuuuuuuuum ?

idag, eller ska jag säga igår, hände det inte mkt .. jag gick upp typ 14.30 eftersom jag blivit bortglömd igen . haha ,satte mig vid datan typ . och sen hände det inte mkt. snackat med josh *kanadick* typ hela dagen ^^
käkade frukost och fixade mig . och direkt när jag käkat frukost ringer snoris mamma och säger att jag ska dit och äta middag . haha, fedt synd . iaf, jag gjorde det och sen vare match .
vi spelade mot hammarby och jag tycker vi spelade bra ! men det räckte tyvärr inte och det blev en förlust med 3-0 .. det var svinkallt och det regnade , men det är smällar man får ta (: jag tkr matchen var ganska rolig bara synd att jag åkte på att få ont i halsen mitt i allt ;O men jag spelade iaf .. blev nästan dödad också, HAHA !
sen vare hem och duscha och lite för att sen hamna här igen . och när jag blev hungrig gick jag ner och hämta massa och det blev ; två avocado, tre paprikor, fyra minitomater, en tomat och två äpplen . haha, vafan lix ;O? det där va så inte jag .. men för att jämna till det lite blev det cola till (:
men iaf . annars har det fan inte hänt mkt idag .. kom precis på att jag glömt att skriva matdagbok .. fan då . haha . aja . får väl skriva ner nu (:
asså, fan . klockan är fyra .. jag måste gå upp om fem timmar :O .. det börjar fan bli dags att dra snart . men snart som sagt . haha , imorgon drar jag till västerås också . kanske blir ngt inlägg innan jag drar (:

tjooooooockt

kostutbildningen sög . haha . fyfan , skitdrygt, verkligen !
men jag en plats i riks iaf ! det är najs ! fast, ingen går säker om vi säger så .. om de tkr jag klantar mig åker jag ner lix , men för tillfället tänker jag vara glad över platsen !

mamma kom in och hämtade mig på centralen och vi åkte förbi donken , var helt sjukt hungrig .. inte käkat sen frukosten vafan ;O men iaf .. vi ska typ skriva matdagbok , HAHA . som om jag vill att mina tränare ska veta hur tjock jag egentligen är ;O aja, det blir till att börja med det imorgon ^^

när jag kom hem träffade jag snoris en snabbis .. hon fick egentligen inte gå ut , så det blev bara en kortis promenad . haha, och hon hade bara trosor, ett linne och en handduk på huve ! haha, det var fint . (; *hon hade precis duschat asså*

nu har ajg bah tråkigt .. dte är ju fan inga inne på msn . huh ;O bah brett . haha . stackarn .
mene ah .. det blir nog sängen om ett tag . och juste . jag är kallad på matchen imorgon ! ;D

glatt humör (:

idag har jag bara tagit det lugnt, låg kvar en stund längre i sängen, bokade tågbiljetter, fixat mig, käkat .. och nu har jag precis packat väskan .. och märkte att min ipod är helt urladdad . kul ! jag ska alltså sitta på ett tåg i typ mer än en timme i min ensamhet .. får ringa snoris eller ngt . haha, hon började skolan idag föresten . stackarn, hon går till fyra redan första dagen ;O jag lider med stackarn . får väl update om hur det var senare .

nu sitter jag bara här och väntar på att tiden ska gå . tåget ifrån västerhaninge går inte förns 15.55 .. så det är ett tag innan jag måste gå . hm , jag ska nog hitta på ngt att göra tills dess (: och om snoris inte vill prata med mig på tåget har jag ju min bok med mig, huhuu . som är på engelska, omg . jag är såå duktig . den är fedt tjock . haha . iaf ..

jag ska alltså till västerås idag för vi ska ha kostutbildning . haha, vi ska alltså sitta och lära oss om mat , vad man ska äta och inte, i två timmar. skojj värre va?
och sen vare meningen att jag skulle stanna i västerås . men eftersom fysen imorgon är inställd så åker jag hem . lika bra det . och jag blev typ fedt glad att den var inställd, för två anledningar .
1 - jag hatar fys .. vem gör inte?
2 - det betyder att ajg antagligen får spela fotbollsmatch :D ! det blev jag ärligt jättteglad över ! jag trodde det typ inte skulle bli en enda match till .. jag har lix så mkt med hockeyn så jag trodde inte det skulle finnas tid .. pierre ville ju att ajg skulle spelat i lördags , men då hade jag läger + att jag var sjuk .. och så ville han alltså matchen imorgon och den på fredag . den imorgon kan jag alltså, hoppas jag blir kallad bah ! hoppas verkligen det ! den på fredag är mer tveksamt eftersom jag tror jag har is då .. aja .
det blir så mkt fotboll det blir helt enkelt .. jag vill fan inte sluta , det suger . men .. man kan inte både äta kakan och ha kakan kvar som far min säger .. men ja . jag kmr sakna det enormt , speciellt alla underbart fina lagkamrater !
mer update om hur allt blir kommer väl ikvl när jag kmr hem (;

nu ska jag typ gå ner och kolla om det finns ngt i kylskåpen . huhu , är man tjock så är man . (: och det gäller ju att passa på, snart flyttar man och blir fattig och har inte råd och man har dessutom inte lov att äta vadsomhelst .. haha, fedt synd .

pappa ringde nu och jag fick tydligen inte ta tåget som går 15.55 för tio minuter räcker inte alls till att byta tåg .. aja , jag ska väl te kylskåpet och sen till stationen direkt då ^^
fast, jag skojja igen . för nu ringde snoris mamma och ville att jag skulle släppa ut alva så hon får kissa . haha, det blir nog bråttom . så nu måste jag dra !

men ja , när jag kmr tillbaka är jag matexpert . ;) vi hörs ikvl !

utan mina fantastiska brallor är jag värdelös

jag och snoris måste va de tjockaste små snorungar som finns . haha .
efter jag skrivit det förra inlägget så tog vi cykeln till ica där vi köpte en cola, en fanta exotic, två stora chokladkakor och en kartong med chokladbollar . HAHA, fyfan . sen drog vi hem och lämna cykeln för att sedan springa och gömma oss i skogen med allt godis . haha, shiet . vi satt typ där och va fedt flum ett tag och sen kmr det typ ngr killar och bah;

dom; dricker ni ?
jag; nej ..
dom; jo, det gör ni
jag; nej ..
dom; vad gör ni då ? röker ni?
jag; nej ..
dom; äter ni blåbär ?
jag;
japp !
dom; kan jag få?
snoris; det finns där nere, det är bara att ta !

sen typ stod de och kolla på oss ett tag och sen drog de och sa att vi skulle ha kul med våra blåbär . haha, fan . cpn . iaf, efter ett tag gick vi värsta omvägen hem, först till snoris mamma för att hämta en video, sen till snoris far *eftersom han inte va hemma* och så kollade vi på dunderklumpen ! HAHA, sjukt söt film . jag dör .
för de som inte vet asså ; jag&snoris <3 barnfilm

men nu har hon dragit hem och jag sitter här . haha, har typ fedt tråkigt och är helt sjukt trött eftersom jag satt uppe hela natten i telefon med snorisen . jaja, vad gör man inte för tösen .
men jag orkar fan inte gå och lägga mig ): fan .. aja , här har ni ett klipp ur dunderklumpen . HAHA, så värt ! lägg märke till att han heter ; en dum en




så dålig (:

idaaaaaaaaaaaaag har det inte hänt mkt asså . träffat snoris och vi har sett världens dåligaste videoblogginlägg. HAHA ! så roligt, förstår du inte hur mkt du gör bort dig (: ? mene .. ah . lite sorgligt . iaf , det finns inte mkt att göra så jag funderar på att tvinga ut snorisen nu (: vi hörs laaa.

för det är synd om mig idag !

tjing !
jag gick faktiskt inte och duscha direkt .. för nathen loggade in . men efter ett tag blev det dusch och jag tvätta ansiktet och allt det där, återfuktande ansiktmask, mih . och när jag är typ helt klar, halvt påklädd och håller på smörja in ansiktet med fuktighetskräm så kommer pappa och bah; kom och kolla på cykeln nu ..
*jag måste ju ha cykel i västerås, vi ska cykla överallt och tills vi köpt ny ska jag ha mammas som vi håller på fixa till, skulle ställa in styret och det idag*
iaf, så jag tar min rosa klasströja *ni vet en sån där man får när man går ut nian? med allas namn* och har den lixom bara över armarna och så . jag satte inte på mig den ordentligt för jag vill inte få klet på den eftersom fuktighetsgrejjen inte torkat .. så sitter jag på sadeln och pappa ska dra upp styret och så bah ; SPLAAAAAT
så har jag äckligt rostvatten över hela mig och min tröja :O vafan, nyduschad och allt . jävla skit .
det var ju bara upp i badrummet och skölja tröjan, skrubba den med yes och sen slänga in i tvättmaskin . gud vad roligt .

så blev det lite data och så tills middagen och sen blev det lite data till . sen vare promenad . huhu , sen sitter jag här nu igen . haha, hoppas på att nathen och ngr fler roliga ska logga in snart .. börjar få ganska tråkigt och tkr typ fedt synd om mig själv .. pappa sa nu att vi inte ska till västerås för träningslägret imorgon .. fedt synd ! fast kanske lika bra, spelar nog inte så jävla bra nu när jag inte fått behålla en enda måltid på hela helgen .. men ändå fedt synd att missa hela skiten ):

woaaah

hej alla (:
är fortfarande sjuk så inge träningsläger för mig idag heller .. apa .
istället blev det till att åka till handen med pappa för att gå till apoteket och djuraffären . sen var det bauhaus och avslutade med ica maxi . åhåå vad kul tänker ni nu . men tja . vad finns det att göra när man är sjuk ? och man ska ju se det ljusa i situationen . i detta fall är det att jag fick det jag behövde från apoteket , dvs ansiktsvatten, läppsyl, anisktskräm, ögonkräm och bus till ansiktet . eftersom jag har varit smart och gått med smink hela sommaren så ser jag ut som ett lik i ansiktet . mindre fint ! och om jag nu ska dra ner på sminket så behövs lite färg, därav bus (; jag fick dessutom ngn grejj på köpet på apoteket . vad det är har jag inte tagit reda på än dock . haha
jag har faktiskt inte haft ngt smink alls idag . helt sjukt . tänk att ajg har varit på så många ställen och igenom heeeela centrum utan smink . galet (: jaja, jag är stolt över mig själv iaf . maha .
ifrån ica fick jag väl inget tror jag .. jo, en TANDBORSTE . maha, sånt gillar vi . min var gammal och dålig . haha . isch .

annars har det inte hänt mkt idag .. kom precis hem . funderar på att gå och duscha och ta han lite om mig själv en stund .
skriver sen !

vi har gått igenom det här en gång . räcker det inte ?

för er som har min bdb ; ja, jag vet att texten ligger där också . men det är av den enkla anledningen att jag inte har en aning om vart den här personen det här handlar om kommer att kolla . om jag ska va ärlig är jag inte ens säker på att * kommer se det . men det är värt ett försök , eller vad säger ni ?

"jag trodde inte att det skulle bli sådär , att vi skulle glida ifrån varandra och att du skulle bli sur"

eftersom du uppenbarligen inte alls vill prata med mig längre för jag ta det såhär .. ärligt .. vad trodde du då ? och nej, jag har inte lagt ngn skuld på dig, som du uppenbarligen försökte lägga på mig . det är egentligen ingens fel . men du har brytit ett löfte, eller hur? har jag inte rätt att bli lite sur över det? ärligt? och att du sen helt plötsligt slutar svara , det är bara omoget . speciellt eftersom jag flyttar snart och vi har inte så många chanser på oss att lösa det här .. eller du kanske vill att vänskapen ska sluta såhär?

"jag har gått vidare, men det kanske du redan har märkt"

jo, jag förstod det, och om jag ska va ärlig är jag jävligt glad över det . det är det jag velat hela tiden . det är inte rättvist för dig . allt jag vill är att vi ska vara vänner . och jag behöver inga draman . och vi har fan redan gått igenom det här en gång , ärligt. räckte inte det?

men som sagt . jag flyttar snart och om du har lust att lösa det här kan du ju höra av dig för jag tänker inte jaga dig . bollen ligger hos dig !


det blev ingen bild (;

senare kanske .. men det blev inga bra och haha . ja , jag pallar inte ta ngr nya . (: men asså, ärligt . jag har inte ens smink i hela ansiktet . wha . ni förstår inte hur stolt jag är över mig själv asså . jag har ju tom varit på ica såhär :O

i know i got to move on, but i'm so addicted to you .

jag kan ju inte påstå att dagen har varit bra ..
vaknade sjuk ! kul, jättekul ! speciellt eftersom det är träningsläger idag. vafaaaan . jaja, det är väl typsikt min tur .. mathiesen tyckte jag skulle stanna hem tills jag var bra, vi ska höras imorgon .. vi får se hur det blir ..
okej, det är nu ni (läs jocke) undrar vad jag är för sjuk , och nej. jag ville inte säga det för det är ääääääckligt . men visst . jag är magsjuk .. jättekul .
så jag har varit ensam hela dagen , och ingen är inne på msn .. roligt lix . men självklart . lämna mig här i min ensamhet bara .. gör det (:

men för att bli lite positiv

dagens hiss ;


- nathen !
en sjukt skön snubbe vi träffa i skottland - en kanadick med andra ord . eller som de sa ; an asian canadiandick . HAHA .
vi snackade inte alls mkt i skottland men sen vi kom hem och snackat på fb och msn har vi kommit varandra närmare och jag känner redan att jag kan berätta exakt vad jag tycker och tänker för honom . det är så otroligt skönt att veta att jag har honom och han lyckas alltid få mig på bra humör , när allt är som värst . jag vet att han vet exakt hur jag känner och mår . och vi finns där för varandra . han är en på miljonen .

- jag mår bra mentalt ! och jag är trots allt ganska glad idag/för stunden .

- medicinen !
jag har äntligen insett att medicinen verkligen har hjälpt och vilka fördelar det är med att jag nu ska sluta . adjö alla biverkningar som jag har miljoner ! hej till en fungerande kropp igen .

- cola !
man får massor av cola när man är magsjuk (a) !

- smink !
iochmed att jag insåg allt det där med medicinen så fick jag för mig att dissa sminket . dvs att jag har sjukt lite smink . hade ni frågat mig förut hade det här varit osminkad . det är mindre en en tiondel av vad jag brukar ha !
kanske avslutar inlägget med en bild

- regn !
nu när jag ändå ska sitta inne hela dagen kan det lika gärna regna . och ska jag va ärlig tkr jag om regn ibland , är det inte jättemysigt att bara sitta och höra regnet smattra mot fönstret? waaah, älskar't !

dagens diss ;

- blixt !
BLIXTEN SLOG NER I VÅRT HUS :O  precis när jag skrev inlägget så bah ; BAAAAAAAAAAAAAAANG . jag bah; whooooooa ! och sen dog allt, telefoner, intenet . rubbet . så härifrån är alltså skrivet ett tag efter .

- saknad !
jag saknar nr

- jag är sjuk !

totalflum inlägg ?!

har jag varit hemma i tre dagar nu? ska jag va ärlig vet jag inte riktigt .. jag skulle nog säga att jag kom hem i förrgår .. hm . jeje . jag har iaf varit hemma ngr dagar och det suger :O allt känns bara tråkigt . sommarlovet är snart slut och det händer ingenting .. !
igår var jag iaf hos läkaren och jag ska äta medicin i en vecka till , sen är jag klar ! det känns lix .. bah ; whaaaaat? jag har ätit den där skiten i vad, ett år? mer ?! men aja ..
fan .. asså, det har verkligen inte hänt mycket . jo juste .

JAG KOM MED TILL TRÄNINGSLÄGRET ! wohoo .

nu gäller det bara att komma med i rikslaget (: ! mene ah . eftersom vi, både jag&åby, kom med till träningslägret blir det till att sova i lägenheten hela helgen .. imorgon åker jag alltså till västerås. jag ska försöka få med mig min bärbaradator . om vi ens har internet där :O fuck .. dte vet jag inte , eller jo .. det måste vi ha . haha, åby var ju inne på msn idag (i) och hon var ju där . kul att man tänker lix (: fick veta att vi har fått en hemtelefon idag också . najs värre . vi har cpkonstigt nummer, men iaf . haha .

jag har fan inget intressant att skriva just nu .. sitter typ och väntar på käk och att snoris ska komma hem från träning . haha . illa .


skottland med haninge dff93 5-10augusti 2009

onsdag , det hela började alltså med att vi åkte och hämtade julia hemma hos henne och sen åkte vi till skavsta . jag&snoris var typ helt damp i bilen . haha .
när vi kom fram insåg vi att vi var typ fedt tidiga, men allteftersom börja det droppa in folk och vi checkade in bagaget och gick igenom alla kontroller och skit .. allt gick fint och vi var snart iväg .
det blev en två timmars flygtur men med så underbara tjejer så kändes det absolut inte som så lång tid .
vi kom fram och hämtade våra saker och så och klockan var nu mitt i natten och vi parkerade alla våra saker i ett café och utforskade flygplatsen, lekte med spelen, satt och snacka .. allt det där . flumma som fan !
efter ett tag var det dags att sova .. men det blev fan inte många minuters sömn den natten ..

torsdag
, klockan fyra blev vi väckta av högtalarna och det var dags för frukost . vi käka på starbucks och sen gick vi typ och la oss igen .. men kom inte och tro att vi fick ligga på cafét längre . nej, det kom en fitta och sa att vi inte fick sova där .. fast det inte var en jävel där .. skitstort café och helt tomt , bara vårat lag .. men nej. självklart ska vi därifrån . så somnade på ngr bänkar istl .
vid åtta kom bussen och hämtade oss . jag tror det var ungefär två timmars resa, men jag led inte . jag sov .
när vi kom fram snackade de lite, vi fick nycklar och lämnade saker och sen drog vi för att käka lunch . typ hela laget utom jag och ngr till och tränarna käkade på ngn hamburgergrejj . vi andra drog te ett café och käka macka . maha, sen drog vi tillbaka och sen samlades vi ngr tjejer i mitt rum och medan de satt och snacka sov jag . HAHA . jag har nog aldrig sovit så många ggr på ett dygn förut ..jag sov helt sjukt många ggr , jag har inte ens skrivit alla .
när jag vaknat drog vi för att käka men vi gick fel när vi skulle till matsalen så vi fick oss en promenad . haha, sen vare käk och det blev en glad överraskning att det var efterrätt och inte äcklig cupmat . det gick faktiskt att äta :O
sen vare invigning och det var säckpipa och kilt, haha . vackert vare !'
efter det tog vi kontakt med kanadickerna och det blev fotboll den kvällen, jag spelade bara lite och tittade på resten . typ bråka med engelsmän också x)
det blev nattinatt och jag fick äntligen sova .

fredag , vi gick upp och drog och käka frukost . fixade och höll på och sen hade vi våran första match .. vi spelade sjukt bra första femton, ganska bra resten av halvleken och sen resten spelade vi inte så bra .. matchen slutade 2-2 men vi skulle fan ha vunnit, vi var bättre !
vi duschade och fixade oss och sen vare typ lunch . och sen vare fritt tills vi skulle kolla på en match med våra motståndare .. haha, det sög .. kollade typ ingenting . (:
sen vare middag .
efter middagen skulle vi gå och se wallace monumentet . haha, det var typ långt, vi giiiick . och det var feta backen :O jag dog. haha . var där en stund och tog massa bilder och så .. sen vare tillbaka och det var fritt igen .. och vi träffade dickerna , sen vare natter igen .. snackade med irländarna utanför fönstret ett tag också .. sen vare sova . men tro inte att jag kunde sova inte (:

lördag , även denna dag började med frukost :O men efter frukosten var det direkt ner till fotbollsplanerna för att spela match .. för alla utom mig då . eftersom jag glömde benskydd och handduk x) fick springa och hmta och sen dra ner till planerna .
matchen vann vi med 3-0 och efter matchen hade vi typ bråttom att fixa oss för vi skulle med en buss för att titta på ngn match .. det var typ vi, kanadickerna, irländarna och ngr fler killag .. själva matchen såg jag inte mkt av . flumma mest .. haha .
tillbaka till universitetet och käka middag för att sen byta om för att det var disco . men, haha . vilket jävla skämt . vi var de enda tjejerna och vi var inte ens hela laget . och så var det typ kanadickerna och sen bara småbarn . HAHA , så vi drog .. var typ ute med kanadickerna hela kvällen . gick tillbaka lite senare för att kolla och nu hade det kommit ngr irländare och jag blev nästan våldtagen ! HAHA . hemskt :O men vi gick ut igen och 11.30 var vi tvungna att va inne för att det var match dagen efter .. kanadickerna var utanför fönstret ett tag ..

söndag
, det vart match på morgonen och dickerna var och kollade. jävla skit .. vi spelade dåligt, speciellt jag som gjorde bort mig ordentligt .. men vi vann ändå matchen med 6-0 och jag gjorde mål på hörna . maha ..
vi tog det lugnt ett tag, käkade och så och sen vare match igen .. på den matchen kollade irländarna, KUL ! de var typ asjobbiga ! mene ah . vi vann den matchen med 3-1 tror jag .. duschade och så och typ hela laget kollade på matchen som spelades efter oss för den avgjorde om vi skulle komma etta eller tvåa .. men jag orkade inte kolla så jag drog typ . men det var ett annat lag som vann med ett mål i målskillnad .. vi hade alltså samma poäng , dte var det laget vi spelade oavgjort mot ..
iaf , det var väl fritt ett tag och sen prisutdelning , käk och sen gick vi ut och var med kanadickerna till tolv .. sen gick vi in för att jag, snoris och camilla sen skulle smita ut och träffa dickerna igen . träffade även ngr irländare fast den här gången var de inte så jobbiga .

måndag , vi gick upp, käka frukost, packa och sen sprang jag, snoris och camilla för att leta efter dickerna för att lämna tillbaka nathens mössa .. vi sa hejdå och sen vare på bussen för att åka till flygplatsen . när vi kom till flygplatsen delade vi upp oss i två grupper . ena stannade på flygplatsen och resten, därav jag, drog till stan . där handlade vi lite (a) jag köpte en locktång, en mascara, en pincett och en cola . vi käkade och drog till stranden och åt glass . sen gick vi tillbaka och gick på starbucks , spelade airhockey och lite skit .. jag köpte ett jättegulligt gosedjur :D
vi checkade in alla grejjer och sen skulle vi gå i kontroller och så och fastna jag självklart och de kolla igenom min väska . tror ni inte att jag , smart som jag är, har lagt min hårspray i fel väska? haha, så de snor min hårspray .. iaf, sen sprang vi runt i taxfreen , köpte massa skit och så , käkade .. och sen gick flyget . fick en ny parfym ! TACK <3
sen fick vi åka bil hem från skavsta .

maha, ofta ngn orkat läsa hela :D iaf, ett löfte är ett löfte . asså, jag kna ju lova att vi har varit fedt knasiga . jag har typ knarkat handdesinfektion och knappt rört saker. SWINEFLU , hahaha, svininfluensa . har varit hel knasiga .. men .detaljer, vad vi gjorde när det var fritt och så finns inte med ! bara själva "händelser" , det går inte att beskriva resan utan de som var där vet . jag kan bara ge er en del . upplevelsen var underbar !

damp

det blev inget inlägg igår för min data var typ damp .. skulle lägga in skottlandbilderna och var tvungen att lägga in de fem och fem .. fan, allt var fedt segt och damp . men det hände inte mkt igår .. jag har typ varit hos läkaren idag och jag ska sluta med min medicin om en vecka .. najsigt .
men ska skriva skottlandinlägget nu . kan ta ett tag .
håller på snacka med nathen också . maha , han är najs som fan . en kanadick alltså <3

jag saknar dig redan .

with you is where i'd rather be,
but we're stuck where we are.
it's so hard, u're so far ..
this long distance is killing me.
i wish that u were here with me,
but we're stuck where we are.
it's so hard, u're so far ..

trött som satan

hej folk !
kom hem från skottland igår , orkade inte sätta mig vid datan utan det blev sängen direkt ..
vaknade imorse och var sjukt trött .. insåg att min mobil fortfarande inte funkar, msn har försvunnit från datan, det går inte att föra över bilderna från kameran till datan .. vafan ?! och jag saknar .. vill tillbaka , det var för kort .
vad som hände i skottland och så , det kommer senare .. nu måste jag fixa mig .. lisa kommer hit snart .

hejdåå (:

jag hinner skriva ett inlägg innan vi åker (a)
jag var inte direkt glad när jag blev väckt imorse , var helt sjukt trött .. gick och la mig vid sex imorse.. isch , ibland är jag smart (:
men jag fixade mig och så och jag var snart på bättre humör .. jag plockade ihop allt jag ska ha med mig och la det på golvet, sedan var jag tvungen att gå och återvinna tidningar och kartonger och passade då också på att gå till snoris eftersom hennes hemtelefon inte funkar och jag tog tillbaka min reservmobil igår som hon lånat ett tag nu .. var tvungen att ha den eftersom min har fått damp och inte vill funka .. men så jag var hos hennes ett tag medan hon packade och så .. jag fixade naglarna, har klippt av de .. fedt synd , har inte haft så här korta naglar på flera år . mene ah, de var så fula efter hockeyn .. så var tvungen .. men sen vare hem igen och lägga ner alla grejer i väskan och sen åkte jag på att dammsuga .. vafaaaan :O
nu sitter jag här och väntar på pizza .. snoris&carina ska också käka här .. haha, sen ska vi dra och hämta julia och åka ..
jag har ingen mobil med mig , men försök att inte sakna mig för mkt (: jag kommer tillbaka den tionde .
lycka till på oss i skottland nu !

placera mig i mängden, ändå sticker jag ut

jag sitter här och har , som min syster skulle säga, buttboring .. snoris dissade mig för snart en timme sen . haha, hon kan ju suga (:
hon var inte ens här länge lix .. :O
vi typ spela , haha ! och så ringde snyggfan (: så drog snoris och jag snackade en stund te med honom ..
och sen dess har jag typ suttit på fejs och kollat utube lix .. det 3 roliga inne på msn . suuuug :O var är alla? eller jo, jag vet att två kommer om ett tag .. men ofta jag pallar vänta (a)

hm, jag skulle ha packat idag .. wops .. det får jag göra imorgon . åker ju till skottland med laget imorgon för att spela fotbollscup, najs värre, jag vet lix (: jag vet inte om jag kmr skriva ngt i bloggen imorgon .. beror på om jag hinner, annars är jag tillbaka den 10e på natten/11e (: försök att inte sakna mig för mkt lix ..

mene ah .. ngn stackare som vill underhålla mig (: ?

natalieenbacka <3

okej .. som ni ser på inlägget innan så har jag varit med natalie idag, och som ni ser så har bruden inga som helst problem med självförtroendet. HAHA.
jag har saknat den här flickan så sjukt mkt .. men när vi träffades idag så kändes det inte som att vi varit ifrån varandra en dag . allt var sig likt . det känns såå bra att veta att vi inte glidit ifrån varandra, att vi fortfarande är vi .
jag hoppas det håller sig föralltid och att du gör som du lova och kommer och hälsar på i västerås !

vi har väl mest flummat bort hela dagen och x-antal på min kontaktlista på msn har väl idiotförklarat mig nu. men haha! det var faktiskt inte jag som skrev ! förlåt för det (a)
och juste . HAHA , det är något med natalie förstår ni .. först när hon kom så börja min data dampa som fan .. och sen när vi drog ut så börja min mobil dampa och nu funkar den inte alls . haha ): jag har alltså ingen mobil för tillfället .. sug . så som jag sa te henne .. hon är inte välkommen hem till mig längre ! haha . allt går bara sönder när hon är i närheten (:

ellan var här en liten stund idag också .. haha, jag orkar inte gå in på vad vi gjort idag .. att jag varit med natalie duger (;
hon ska föresten skicka bilder te mig när hon kmr hem, wohoo !

nu sitter jag typ och väntar på snoris .. (a)

Natta äger :D

Okej, nu är det såhär.. Tro det eller ej men det är inte Suddan. Jag är en hacker och har hackat mig in på hennes blogg för.. aa det spelar ingen roll, för jag vet inte.
Men Suddan har precis brutit en av sina ögonfransar så hon kan tyvärr inte leva längre.
Okej, nä det har hon faktiskt inte. Hon leker med en fluga för hon har inga andra vänner.
Okej nä det är inte heller sant (jag börjar känna mig som en myttoman) Hon är med mig för jag är bäst :D

tvålellujuah !



lägger in den här för niclas skull , haha . (:
skum skum skum skum .

asså, haha . jag tkr den är rolig iaf (:

bortglömd

eftersom min käre mor glömde mig (!) så vaknade jag 13.38 idag .. och inte av mig själv inte .. telefonen ringde, och det var la tur som fan .. annars hade jag kunnat sova ngr timmar till , helvete :O jag jag som hatar att sova till längre än tolv .. det känns som att hela dagen bara försvinner lix, det är jobbigt tkr jag .
iaf, jag hann inte svara i telefon, men jag tog mig upp och ringde och skällde ut mor min .. haha

och nu har jag precis kollat min mail och gissa vad jag hitta? maha, alma hade skickat designen till mig ! kärlek på henne ! tack almisen ! <3
så nu har jag ny design, awesome !

men .. jag måste gå och fixa mig så jag är klar när natalie kommer .

när jag ser dig jag får kortslutning !

imorse kom snorigast hit och gjorde frukost te mig (a) maha, är man lat så är man .. sen tog vi det typ bara lugnt tills det var dags att gå på långpromenad med kassie och direkt efter det bar det av till hanveden för fotbollsträning .
det var kul, länge sen nu tkr jag .. men det var helt sjukt mkt knott ! sug lix .. efter träningen vare käk och dusch och sen kom snoris&alma hit .. så har jag lekt med de hela kvällen . därav videon. HAHA , så gåre när man umgås med snorigast&toentigast lix (: det har inte hänt mkt idag asså ..
mene ah , blev helt sjukt glad idag btw ! älskade natalie smsade mig och fråga om vi skulle leka imorgon ! AWWIII . så blir antagligen leka med natalie imorgon . aaah, kärlek på't !

asså, jag har typ fastnat för den här låten, så sköön ! haha .

parodi på toentigast.webblogg.se's första videoinlägg !



http://toentigast.webblogg.se - för att se orginalet :D!

lite sliten kanske .

jag gick upp för en stund sen men har inte kommit längre än till datan . jag hade gärna sovit hela dagen idag ! är fedt trött på alla sätt och jag har ooooooont !
men .. jag ska väl gå och fixa mig och sånt snart .

jag sitter och funderar på om alma kmr fixa min design idag .. vill ha ny , men jag kan inte själv . haha, vill lära mig . men tror ingen har lust att visa mig x) illa .. jag får hoppas på att alma känner sig snäll idag helt enkelt (:
nemen, är fedt hungrig så ska väl ta och trilla ner för trappan nu .

kvällen

jag&snoris bestämde oss för att gå ut och gå .. det var det dummaste jävla beslut jag tagit på evigheter . haha, jag hann inte ens utanför dörren innan jag kände hur dumt det var .. har ju sjukt ont i benen ^^ vi kom inte längre än hem te snoris far, som inte var hemma, så vi gick in där och spela playstation. haha, coola som vi är .

jag måste bah berätta, haha . fick veta av mamma ..
när vi var på väg hem från västerås idag så hade mamma hängt tvätt på balkongen och då hade hon sett två killar som var utanför oss .. först typ var de vid gungorna och så och sen kom de närmare .. och så typ höll de på sjunga "i will always love you" .. och sen när de varit där ett tag så går de upp mot snoris typ .. och sen kom de tillbaka till oss . asså, haha . fedt synd att de hann försvinna innan jag kom hem ! hade lätt velat se vilka det var . nu lär man ju aldrig få veta det .. tråkigt !

iaf, drog ifrån snoris för att jag var helt sjukt trött .. så nu äre sängen som gäller !

svar på kommentar

Postat av: IdaaLundstedt

ser fram emot att flytta jaja:D?<3


 

svar ; både ja och nej faktiskt ! det känns ju ganska läskigt att helt plötsligt behöva ta hand om allting själv. dessutom kommer jag sakna vänner, familj, västerhaninge, ja det mesta som har med mitt liv att göra ! jag kommer dessutom inte ha så mkt till fritid att träffa så många. å andra sidan ska det bli sjukt kul att få möjligheten och det kanske blir jätttebra ! jag får träffa nya människor, jag får chansen att verkligen utvecklas i min hockey . extra roligt blir det ju om jag kommer med i första laget , dvs rikslaget ! det är ju en utmaning och ngt jag verkligen ser fram emot . så det är målet för stunden , komma med till träningslägret och komma med i truppen . och om jag inte börjar på gymnasium i västerås kommer jag heller inte ha tid att spela i västerås damlag, vilket jag gärna vill göra . jag har lix inte tid att pendla, speciellt inte om jag ska ha massa läxor och så .. så det är ju också en fördel med att flytta . men jag kommer ändå träffa iaf pappa en del eftersom han är andratränare .

så för tillfället är det blandade känslor . men det känns ändå bra . jag har en grym brud att dela lägenhet medoch i värsta fall kan jag bara flytta hem igen ! det blir säkert bra med tiden men jag kmr sakna alla helt sjukt mkt och hoppas verkligen ni kommer och hälsar på mig <3


3dje augusti

jag&snoris var vakna till 04.11 igår .. hoppsan (:
vaknade typ flera ggr imorse , men den som räknas är väl den sista . dvs efter tolv ngngång .. men ändå innan ett . haha . iaf .
fixade oss, käkade frukost och lite sånt . tittade på tv och sen vare hem till mig för att hämta kassie och gå på långpromenad. gick en ny runda idag , maha . variation är nyckeln. iaf . sen vare bah in, packa, byta om och dra.

hämtade ida på vägen och sen vare västerås som gällde !
pigg som jag var somnade jag i bilen och sov väl en stund .
vi blev lite tidiga så åkte förbi lägenheten först för att pappa skulle fixa benen på min säng och för attt lägga ut en matta så bordet inte ska göra märken i golvet ..
när vi väl kom till ishallen vare byta om direkt för att gå ut och springa .. helt sjukt tungt var det ! sprang samma runda som igår , men gick bra mkt lättare igår . kändes som man gått upp massa under natten (a) fyfan vad trött jag var asså . jag har fan träningsvärk . och då tkr jag synd om alla brudar som genomförde hela träningen igår. haha ! om jag har träningsvärk vad fan har inte de då :D , stackarna .
men stretchade, bytte om och sen vare is . sjuuukt jobbigt , enligt mig (a) . höll på dö där ett tag .. men askul . det gick faktiskt rätt bra idag ! jag är nöjd iaf (:
duschade, stretchade, bytte om och sen vare hem . och gissa vad?
stannade och käka på donken på vägen hem (a) haha, men iaf . sitter här nu och ska väl kolla lite grejjer och sen ska jag umgås med snoris .

och det är helt sjuuuuuuukt synd om mig ! har asont i hela kroppen , speciellt efter det här passet . faan , haha . illa .

saknat mig ? det vet jag att ni har (:

okejokej .. jag sa att jag skulle dra igång bloggen när jag flytta och nu har jag börjat flytta så .. here i am lix .
allt började alltså i onsdags när jag kom hem från att varit i göteborg och örebro . jag kom hem, packade upp och började sen med hjälp av snoris att packa ner mina saker i flyttlådor, gick till förrådet och hämtade saker och sånt. det gick bra och ganska snabbt var det fixat. sen var det sängen som gällde.
torsdagen bar det av till ikea där vi handlade kuddar, en spegel, galgar, lådor, vitlökspress .. listan blir lång . det var jag, mamma, carina och snoris som var där (: det var rätt jobbigt faktiskt !

fredag var det väckning tidigt för att packa slapkärran och ge sig iväg till västerås .
eftersom pappa helt plötsligt inte kunde för att han jobbade, så fick per, min bror, hjälpa till att lasta på .
på vägen dit satt jag&snoris och tittade på film och carina,mamma&snoris hund alva satt där fram och hade det kul .. haha . stannade på vägen och köpte fika.
när vi väl kom dit träffade vi jimmy, min andra bror, som skulle lämna soffan jag fått av honom och han fick hjälpa till att lasta av . vi fick upp allt i lägenheten och jimmy åkte hem .
vi satte ihop soffan, satte ben på sängen, möblerade, la bestick,tallrikar, glas och allt där det skulle va och packade upp det som gick. snoris dammsög soffan, vi tog en bulle och sen bar det av hem igen.  stannade på vägen och var på donken.

idag - lördag - väcktes man, fixade sig, gick på långpromenad med kassie och sen bar det av till västerås.
vi gick på is idag ! :D fast mådde piss hela dagen - men visst fan skulle jag träna . så vi åkte . kom dit och fick höra att vi skulle ha fystest innan träningen. YES! 'jävla skit' ..
så det blev ut och springa 1.5km som uppvärmning och sen vare beeptest . blev tredje bäst. MAHA , stolt (H)
sen vare lite andra test och så - petri jävlades med mig . haha, som vanligt (;
sen in och byta om inför det 2 timmar och 20 minuter långa ispasset, mådde fortfarande skit .. in på isen, testa grejjerna lite och sen drog det igång .. blev typ sjukt trött direkt (a) var med kanske i en timme och sen gick det inte mer .. klev av och satt och snacka med petri resten ..
skjutsade hem ida, som btw börjat spela med oss nu ! fan vad kul lix ;D , vi spelade tsm i södertälje för ett tag sen ! käkade på donken på vägen, satt och snackade och lite så .
kom hem och skulle gå te snoris för att hämta nycklarna, hittade tobbe på vägen , leker lite med tobbe och sen ska jag sova hos snoris . och imorgon ska jag till västerås igen för att träna . ja, jag vet jag sa till fotbollsbrudarna att jag skulle komma imorgon .. men jag behöver träna hockey imorgon , jag måste lix visa mig .. behöver göra bra ifrån mig så jag kmr med till träningslägret och får spela i riks . det är sjukt nervöst att inte få veta vilket lag man spelar i .. och ska ju iväg te skottland snart och då missar jag ju en del träningar .

men jag känner att det här inlägget blev långt .. inte så detaljerat heller . haha . men det var iaf allt för den här gången . nu ska jag plocka ihop mina grejjer och dra till snoris .
tjing !

RSS 2.0