saknat mig?!

det har inte blivit ngn blogg på ett tag .. jag har inte orkat/haft tid ..
lite synd med tanke på att jag faktiskt hade börjat få lite läsare . haha , men nejnej . jag skiter faktiskt i hur många läsare jag har .. bloggen har jag endast för min egen skull .

men iaf . jag orkar inte dra vad som hänt sen sist .. men ja ..
jag är skadad igen .. ryggen . dessutom är jag sjuk . fan vad trevligt .

känner mig inte på topp om vi säger så .
dessutom har jag haft två riktiga emo-dagar .. det är ju inte direkt så det märks .. men har bara riktigt deprimerande tankar . utåt sett tror jag att jag fortfarande verkar glad och allt sådär som vanligt . ler hela tiden typ . haha, nejmen .. det speglar inte alls hur jag känner.
de här två dagarna har jag bara velat flytta hem igen .. fast jag vill ändå inte .. om ni förstår?
men riktig jävla hemlängtan .. saknar allt och alla . och det känns ovärt att vara här . just nu känns det som att det finns flest fördelar med att åka hem .
men jag ska inte ta ngr förhastade beslut . speciellt inte nu eftersom jag har en förmåga att bli ganska "känslig" när jag är sjuk .. jag tänker för mkt då och tkr synd om mig själv för att ajg inte mår bra och då kommer allt negativt från så tydligt .
snackade med min mentor om saken idag .. det kändes bra . jag tycker han är riktigt bra . men ja . han sa faktiskt att jag skulle vädra mina känslor i bloggen , så haha . kanske blir mer känslor i bloggen numera?
men vi får se hur allt löser sig .. för på ngt sätt kommer det lösa sig ..
allt for now ..

signesignesigne

Postat av: simone

du ligger risigt till nu Sandra, för det här skulle vi glömma.
jag tror nog att du va lika blond som jag när du skaffa bilddagboken :)

 

svar ;

kära du .. lika blond som dig har jag aldrig varit ! haha . lixom .. "måste man gå in på bilddagboken.se först?" haha . shiet simone .

men jaa . vad ska du göra :D? pussssssssssss ;)


-

don't take life seriously, it is not permanent.

tillbaaaaaaaaaaaaakaaaa <3

nu jäklar .. har fått igång bloggen igen .. för som en del märkte så var den helt knasig . vissa inlägg och grejer försvann . men ja . det är tillbaka nu ! blev dock tvungen att ta bort designen ? aja . ska prata med ngn och be om en ny (a) eller samma .. haha, spelar ingen roll. bah jag får en :D
men det som ni missat har ni missat . jag orkar inte skriva vad som hänt medan bloggen var nere .

signeeeeeeee

fick precis veta av evelina varför min header är borta .. bilden är borttagen ? ALMA . din rumpa :O lägg tillbaka den x) min blogg ser ju skit tråkig ut nu .. :O
men iaf . haha . snackar med signe .. hon är ju söt .. helt iq på datorer .. haha, puss på det ! haha

15 september 2009

screeningtesterna imorse gick nog bra faktiskt .. hade diktamen och ordförståelse .
sen vare svenska .. rätt chill . skulle börja förbereda min muntliga redovisning .. haha . men det gick ju sådär . x) slutade med att jennie & amanda satt och skrev / ritade på mitt papper .. haha . hann bara skriva överskriften .


"jag gillar glass !
.   ÄLSKAR
"
jomen det blir en najs redovisning va?


och så självklart ett porträtt av mig .. idolbild, hallå?!

aja .. sen vare lunch och sen mis . misen var ganska dryg .. fast satt och målade mestadels av tiden . haha , alltså .. hela klassen gjorde det .. vi skulle typ ha färg i häftet ? aja .
sen vare biologi .. men det fanns ingen data över till mig . så jag fick sluta tidigare ! haha . fedt värt !

sen jag kom hem har typ inget hänt .. mår piss vafan .


pappsen

min pappa ringde faktiskt nu .. och han hade inte glömt mig .. det var hans klockor som gick fel .. haha . det var ju sorgligt . tänkte bah försvara honom lite :D nu går jag igen

ingen sovmorgon

det blev inge mer inlägg igår eftersom jag gick och la mig super tidigt .. gick och la mig typ halv tio .. usch . det gjorde jag bra .. vaknade dock vid tolv igen och fick för mig att jag snabbt skulle kolla en sak på datan .. men somnade innan jag ens kommit in på msn (förlåt alla som skrev, jag sov faktiskt!) men ja .. jag vaknade av mig själv vid sex och upptäckte snart att min pappa har glömt mig .. nu är klockan sju och han skulle ringa mig vid sex för att väcka mig .. tur att jag är så duktig och vaknar själv . haha .
men ja .. anledningen till att jag är vaken så tidigt är att jag har två svenska screeningtester nu på morgonen .. så börjar lite tidigare . haha . det sög ju (:
men ja .. nu äre frukost !

jag är förkyld ..

jag har dragit på en förkylning tror jag .. inte nådigt . och det räcker inte med en förkylning .. har problem med magen också .. men ja .
jag hatar att va förkyld . har lix massa kläder och fryser fortfarande . och jag hatar hur huvudet känns när man är förkyld .. huvudet känns helt svullet? och det gör ont . och usch .. jag hatar att va sjuk . det är äckligt synd om mig ..

bara för att det är så synd om mig så dierkt efter förra inlägget tog jag bort sminket och sen la jag en rengörande ansiktsmask .. och efter det la jag en återfuktande .. haha .. sen noppade jag ögonbryna och fixa lite . så nu är jag fin iaf .. haha . ska nog fixa naglarna och platta håret också . (nu tänker ni .. platta håret på kvällen innan du ska sova? men ja .. mitt hår är lite udda förstår ni . om jag plattar det nu så är det fortfarande platt imorgon (: najs va?! fast ibland kan det bli lite vågigt .. fast det är sällan . det är ofta helt rakt dagen efter och sen någorlunda rakt i ngr dagar . haha)
och sen håller åby på koka spaghetti också .. så jag ska nog värma köttfärs . så blire mat idag också . trevligt !
men ja . dags att fixa med käket då . kmr antagligen skriva ett till inlägg ikvl för jag behöver nog skriva av mig senare ..
men nu ringde mamma också . så vi höööörs

helgen var ju fedt värd

har inte orkat uppdatera i helgen .. men ja . ni får väl leva med ett långt inlägg för här kommer det .

fredag ;
cyklade ner till rocklunda och upptäckte att det inte var ngn teori för den hade vi haft innan matchen .. haha, man är ju härligt förvirrad . brudsen hade fys . så det var ju bah för mig att cykla hem igen .
pallrade mitt lilla (?) arlse ner till station och tog tåget hem .. pratade med snoris i telefon hela vägen hem ..
mamma mötte mig på station & det blev donken . haha .

kom hem och så var jag med tobbe&snoris hela kvällen . fedt värt . riktigt kul hade jag ! tack för kvällen .

lördag ;
gick upp, åt frukost & fixade mig . åkte ner till hanveden för att spela fotbollsmatch . riktigt kul att träffa alla . saknat alla sjukt mkt . och matchen var rolig att spela . fedt värt !
förlorade dock med 2-0 ..
sen vare in i bilen direkt för att åka till västerås . käkade i bilen och grejs . sov en stund ..
sen kom vi till västerås och det var egentligen bah till att byta om direkt .. hade match med andra laget .. jag tyckte det var riktigt tråkigt för det andra laget sög verkligen .. de hade tjejer som verkligen precis börjar spela .. de var nog inte ens åtta bast vafan .. det hade blivit ngt fel så ordinare lag kunde inte komma eller ngt . usch vad tråkigt . vi vann med 11-0 , borde blivit mer dock ..
sen sov snoris här . gud va värt .
donken till middag och sen massa gott hela kvällen .

söndag ;

vi vaknade och käkade frukost och lite grejer . handlade och bara var allmänt duktiga . haha . jag följde snoris till tåget och sen vare datan resten av kvällen .. åby kom hem vid typ elva eller ngt . haha .

idag ;
skola idag .. började med hg . fast gick typ av tjugo minuter tidigare pga att jag mådde illa .. sen vare plugg och dagen har väl varit ganska bra . haha, svenskan var ju fan rolig . x) fyfan :D
men ja .. somnade en stund på matten och jessica och simone satt och garvade som fan åt mig x)
så på vägen hem handlade jag .. kom hem och bah ; ska sova en kvart ..
somnade .. sov en kvart .. stängde av klockan och sov ett bra tag till ..
vaknade och mår piss .. fryser som ett litet arsel och feta huvudvärken och min mage mår fan inte bra .. den har bråkat i typ två dagar . usch .
tur att det inte är ngn träning idag . allt för nu .. lär skriva mer sen .

whaaaaaaaaaaaa, heeeeeeeeeeeeem <3

nu ska jag ner till rocklunda för att gå på teori . sen ska jag hem till stockholm !

jag älskar mina händer .. -_____-

vi spelade bra på matchen igår (: men självklart lyckades jag bli skadad .. handleden , wohoo .. jag kan inte ha två av fingrarna raka .. jag får inte upp de .



det är dessutom lite svullet och är lite blå på fingertopparna .. svullnaden och det blåa syns inte på bilden eftersom det kommit efter bilden togs .

men ja . eftersom jag SKA spela fotbollsmatch måste jag träna hockey idag .. vi får ju se hur det går . åt helvete antagligen . men jag ska spela fotboll .

idag har jag inte gjort någonting än så länge .. bäddat om min säng .. gör om det med en hand om ni kan . haha, jag är ju ball .
mene ah .. ska väl fixa och lite, har ju inget annat att göra fram till träningen ikvl .

skriver nog inget mer förns jag kmr till sthlm ikvl .

opeeeeeeepppppppppppppppp

tjenare !
mattetestet gick la helt okej ! iaf första delen (: vg delen gick nog sådär .. haha . men ja . nu är det ur världen iaf ..funderar på att köra lite matte senare .. kul om man hamnar efter nu i början .
datakunskapen gick ganska snabbt tkr jag , lärde mig inget nytt dock. haha . vi skrev typ lite om oss själva och så . haha .
sen vare ica som gällde (: kom hem och så vare käääääääääääk . tog matlådan från skolan ..



såg äckligt ut , luktade äckel .. men ja . det gick faktiskt att äta !
tv, data .. åby kom hem och satte sig här och käkade .. vi sitter med varsin data framför tvn .. haha, och söt osm hon är sitter och och gör massa konstiga ljud, HAHA ! hon bah;
"jag gillar att göra ljud .. asså, när man är trött och på bra humör man bah; WÖÖÖÖÖH"
haha . söten !
men yeeeeees .. det är ju match idag . för tillfället är jag fan inte pepp .. har huvudvärk .. -___- men aja . det blir säkert bra . LYCKA TILL PÅ OSS .

skriver antagligen mer ikvl .

10.42 .. ska inte du va i skolan ?

fedt skönt att sova tidigt igår ! men ja .. jag försov mig iaf ? kuuuuuuuuuuuul .. aja .. missade två biologi lektioner , får be signe eller jessica hjälpa mig (: jag har trots allt ingen skola imorgon så har all tid i världen . haha . just nu är det lunch för mina kära klasskamrater .. därför jag inte orkat mig iväg än . börjar 12.00 , har mattetest .. efter det är det data och sen slutar jag . haha . men om typ en timme ska jag sätta mig på min underbara cykel som inte har några bromsar och ta mig till skolan ..

a bang bang bang, bang bang bang, beautiful, dirty rich

godnatt !

hände inget speciellt i skolan idag (: eller jo .. fick veta att vi har mattetest imorgon .. kul ! aja .
efter skolan har jag typ bah pluggat matte och skellett x) hahah . illa :D
sett idol också !

det blir knas på lördag också föresten .. skulle ju komma hem .. så sa det till pierre och blev kallad på fotbollsmatchen :D mene ah .. så idag säger min tränare att han vill att jag ska spela match med div1 laget på lördag .. :O men ja .. jag ska spela båda matcherna ! wohoo . :D det blir najs . blir tajt om tid dock .. kommer typ komma försent till hockeymatchen .. men kanske kan lura med mig snoris till västerås då också (: huhuuu.

har match imorgon också .. mot killarna (: skojs !
nu ska jag försöka sova!

update

ligger i sängen och kollar på csi . när det är slut ska jag sova . fan vad sköööööönt .
har duschat och grejer så nu är jag totally freeeesh . duschade för första gången utan någon piercing i naveln .. och har glömt sätta i ett smycke nu .. det ser konstigt ut . haha . men jag tror att det äntligen läkt . det har inte bråkat på ett tag och jag har haft "ödlan" i en hel dag utan att jag ens märkte det (hade glömt) fan vad härligt isf !


aja . idag löste det sig med schema och grejer . jag ska inte läsa psykologi med tvåorna längre (kommer antagligen läsa psykologi i tvåan istl) utan jag ska istället läsa biologi med treorna och 4 från min klass .
anledningen till att det blev så är för att psykologin inte går in i mitt schema och jag måste läsa biologi . satt .
nu nu äre ändringar på schemat .. inte till det bättre dock . fyfan vad tråkigt :O
kan visa .. ;

måndagar ; likadana som förut !
tisdagar ; har biologi på studietiden (bara andra) vilket innebär att jag går i skolan 09.45 - 16.00
onsdagar ; likadana som förut !
torsdagar ; har biologi på studietiden och första datalektionen , vilket innebär att jag går i den gruppen som har den sena datalektionen . går i skolan 08.15 - 15.00 .
fredagar ; ingen skola !

ojoj . jobbigt värre . aja .. imorgon ska jag försöka rensa min mobil på musik .. har massa skit jag inte vill ha . sen ska jag försöka fixa nu (: måste hitta mitt headset också ;O

ALMA , jag behöver din hjälp ! smsa mig :D

ingen hockeymatch i helgen btw ! vilket betyder att jag kommer hem den här helgen också ! skickade dessutom ett sms till min fotbollstränare och sa att jag var hemma i helgen så om man har tur blire lite fotboll också ;D
fan vad najs !
men nu ska jag stänga av datan så jag är pigg och glad till imorgon .

dissdissdiss

idag vare skola då .. började 09.45 .
hade svenska utan lärare , hade mis .. hade ngn tävling , min grupp vann , hade biologi .. slutade .
fick skåp idag också (: och mitt lås är typ helt galet svårt att få upp x) står typ i fem minuter varje gång (:
aja .. när jag kom hem sov jag en kvart , var helt sjukt trött .. och sen vare fixa lite med plugg . isch ..har tagit en paus nu . mwhaha .
tänkte dra på med en diss :O

DAGENS DISS ;
folk som låtsas sova för att få uppmärksamhet .. så töntigt .
ett exempel .
idag på mis-lektionen . vi upptäcker att en kille i klassen somnat och alla garvar och håller på . och sen när alla slutat garva så får den här snubben värsta rycket och bah kollar upp .. försöker se nyvaken ut . asså . det syns så tydligt när det är fejk .
visst, det är kul när folk somnar . men fejka ? så töntigt . aldrig förstått mig på't . vill ni ha uppmärksamhet kan ni väl göra något ordentligt ? palla ligga på bänken, golvet eller whatever och låtsas sova . nej usch . feta dissen på det där .

väx upp (bilden är dock från min förra klass)

nu ska jag fortsätta så jag kan äta&duscha .. sova tidigt <3

pussssssssssss

tudels . inte mkt som hänt idag .
skola, kostutbildning , käk . orkar inte skriva om skiten (:

linköping - västerås

imorse blev det väckning vid tio eller ngt sånt liknande ..
fixade frukost, packade och lite .
sen drog jag till ica och köpte käk .
blev hämtade utanför ica och drog till rocklunda . packade ner utrustningarna och in med allt i bussen . 12.30 gick bussen från rocklunda .
käkade och så på bussen . såg på kung fu panda .

när vi var i linköping vare uppvärmning och så . byta om och sen match .

mellan första och andra period blev typ ett tiotal mobiler snodde ur vårat omkläningsrum .. alla som hade mobilerna i fickorna blev av med de . fyfan vilken tur jag hade där .. precis innan vi gick på is la jag min mobil i väskan lix .
men det konstiga är att omklädningsrummet låste vi .. och när vi kom tillbaka var det låst ?
aja . snott blev det iaf .

första period spelade vi riktigt bra tkr jag . sen gick det inte lika bra resten .
det blev torsk .

aja ..
efter matchen blev det duscha och käka och så .. för att sen åka till polisen för att anmäla .. och sen vare hem som gällde.
kollade på "vi hade iallafall tur med vädret, igen!" .. tkr faktiskt inte den är så bra . har vissa roliga scener .. men mkt mer är det inte .
aja . kom hem typ 23.30 , så snacka om att hela dagen är bortkastad på hockey lix (:
nu ligger jag helt död i min säng med feta huvudvärken .. måste fixa mig inför sängen snart .

jag ooooooooooooorkar inte . usch . aja . allt för denna gång (:

tjuuuuuuuuuuuuuupp

idag åkte jag till handen med mamma .. köpte lite grejer . typ smink och block och lite till skolan . sen drog vi hem och jag käkade och packade .
sen åkte jag, mamma och snoris till vallentuna .
hade match där ..
riktigt rolig match faktiskt . jag spelade ganska bra om jag får säga det själv (: !
men ah . nu är klockan 00.23 och åby&malin sover . haha, malin skulle typ sova här för vi har match imorgon . samling ganska tidigt och hon bor i örebro .. satt (: men ah . kom hem för kanske en halvtimme sen .
nu ska jag bah titta lite och sen ska jag också slagga .

det blir dåligt med uppdatering imorgon .

hahahahahha, trött?

jag orkar inte berätta om dagen . den har varit najs iaf .
mamma hämta mig på station , vi köpte min väska och sen donken och hem . träffa snoris och var med henne hela kvällen . najs vare !

mitt schema


jag är fan nöjd med mitt schema . (speciellt efter jag målade det, haha) mene ah .
blå - hockey
rosa - mis
grön - matte
ljust gul - svenska
mörk gul - kontakttid (fast den är ju flyttad till på måndag mellan blå och rosa)
orange - data
och sen den andra konstiga färgen är studietid (som man inte behöver gå på)

måndag ; 08.00 - 15.45
tisdag ; 09.45 - 16.00
onsdag ; 08.15 - 16.30 (?)
torsdag ; 10.00 - 15.00
fredag ; ledig !

sen står ju mina inviduella val inte med på schemat .. haha . men jag vet inte heller när det är ;O aja . det löser sig :D
asså, kollar man på tiderna verkar det jobbigt . men jag tkr det är rätt chill iaf .. vi har lix raster , lunch och bara fem ämnen . (plus inviduella, så sex)

men är man inte glad eller?

jahaja .. gissa när jag vaknade imorse?
en halvtimme innan jag skulle vara i skolan .. wohoo . alltså 10.00 . haha . ehm . asså, hade ju varit vaken tidigare .. men somnde om (:
men tro det eller ej . jag hann faktiskt till skolan i tid . var t.o.m där lite innan vi börja ;D gör om det va .
sminka mig, satte upp håret och klädde på mig. är ju bäst .

så drog te skolan .. vi hade kontakttid . den mest onödiga jävla lektion som finns?! aja . då bestämde mina lärare att vi ska flytta kontakttiden till på måndagar efter specialidrotten .
och eftersom att våra fredagar ser ut såhär ;

specialidrott , kontakttid , studietid .

och jag har ingen specialidrott på fredagar som resten av min klass har .. jag har måndagar och onsdagar istl . och så flyttade de kontakttiden och studietid är typ ingen lektion egentligen . det är tid man har för att plugga sånt man behöver typ . så den behöver man inte gå på om inte en lärare typ lägger ett prov där eller säger att man måste dit .
men ja . slutsatsen är att ;

JAG HAR INGEN SKOLA PÅ FREDAGAR !
wohoooo , är den enda i min klass som inte har det också . MWHAHA . sug på den :O men ah . jag har alltså skola 4dagar i veckan och helg i tre . är man inte gladast eller :O?

men ja . så efter skolan så drog jag och jessica till rocklunda . hon käkade i bistron och jag satt och titta på tennis medan hon åt. HAHA . ah .. men sen drog hon till sin golfträning och jag gick för att packa min trunk som jag glömde att göra igår efter träningen .
sen åkte jag hem i regnet. USCH VAD JOBBIGT . jag är helt blöööööööt :O

mene ah . stannade på ica och köpte en sallad och dricka . behöver ju lunch .. eller om det är frukost ? jaja .
sitter och äter nu . se ska jag packa . tåget hem går 13.52 (:

snoris vet inget, så hoppas hon inte läser det här innan jag hinner överraska henne :D

hon snackade nämligen med mig igår om att hon skulle komma till mig i helgen . haha, stackarn tror la att jag dissa henne fedt (: jeje, hon får komma ngn annan helg :D

orkar inte skriva om vad som hänt sen sist

har sovmorgon till 10.30 imorgon . slutar 11.30 .
kommer hem !

bara jag som tycker att våra skoldagar är ganska korta?

psykologin gick faktiskt ganska bra idag !
satt i korridoren med min klass för de skulle ha lektion i klassrummet mittemot .. och så kommer danni och my och jag bah; vad har ni nu?
my bah; psykologi
jag bah; YEEEEEEES ! jag har lektion med er nu . mwhaha

så jag kände ju folk (: dessutom kom pettson en stund efter . najsnajs . fast det är inte bestämt om jag ska läsa pyskologi än .. det är knas med schema och massa just nu . måste prata med syv .

efter psyokologin vare rast i typ 25 min eller ngt .. sen hade vi matte . haha, gick rätt bra (: lektionen gick dessutom inte så långsamt (: fick en rast mitt i också. han är snäll våran lärare (;

efter matten fick jag stå och vänta på hans ett tag .. var tvungen att få min inloggning och mail ifrån skolan och sen testa om jag kunde logga in . haha . sen fick jag sluta . resten av klassen slutade efter matten eftersom de redan haft data . (:

men så cykla jag hem .. farmville, yoville, resturantcity .. haha . fan vad geek . sen hamnade man ju framför bloggen . nu ska jag käka medan jag väntar på att petri ska ringa . VI SKA ÅKA OCH HANDLA KLUBBOR TILL MIG :D wohooo . min är paj och för kort ): märkte det på träningen igår ;O

aja . käk nu . klubbor, fys och sen is . sen kommer jag tillbaka . mwhaha .
kanske kommer hem imorgon också . besked om det kommer också ikväll . (:

godmorgon !

har haft sovmorgon idag . (: och ni vet inte hur skön min säng är just nu . vill inte gå upp :O men ja .. börjar bli dags nu . börjar klockan tio .
har psykologi .. med tvåorna .. whaa , gissa om jag är nervös eller? tror inte jag känner ngn i den klassen .. första psykologi lektionen idag .. efter det lär jag få ringa jessica eller ngt . för jag vet fan inte vad vi har . haha , inte vart jag ska va heller (a) måste prata med hans idag också . det har blivit knas med mina kurser .. och jag behöver schema och lite grejer . ^

men nu ska jag kliva ur min varma, sköna säng och börja göra mig i ordning för skolan (:

ha en bra dag !

mwhahahah

hejhej folket (:
efter inlägget lyckades jag hinna måla mina naglar innan vi åkte till skolan , mwhahah .
drog te skolan .. hade en timme matte , hade typ genomgång och grejer (: sen hade vi en kvarts rast .. sen hade vi en timme matte :O haha . då fick vi räkna och så (:
frida ringde mig på lektion, haha .
blev tvungen att gå en halvtimme tidigare från matten för att skynda hem och hämta fyskläder .

sen mötte jag frida, pettson, malin och åby utanför fridas port .. det bar av till friidrottshallen där vi skulle ha testerna .. testerna gick la lite sådär . vissa gjorde jag bra ifrån mig på och vissa inte . hoppade högst dock , mwhah . stolt (:

sen cyklade vi till rocklunda .. jag träffade pappa där (: och så var det träning . men det var inte så många där så det var chill träning . två-mål (match) i typ 40 minuter (: och sen körde vi uppspel i typ 30 minuter .. sen var träningen slut . haha .

tog följe med malin hem (: och följde typ med henne hem för att hämta mat, HAHA . var hungrig och har ingen mat :O iaf, tack malin ! du är en ängel .

nu sitter jag på golvet och äter middag, dricker energidricka , skriver blogg och pratar i telefon (: har precis varit inne och fixat min farmville och resturangcity . HAAH, fb geek eller vad? ska väl checka yoville snart också .. haha, fast det suger :O
ska väl duscha när jag käkat klart , för fräsch som jag är har jag inte gjort det än . haha

håltimme

tuuuudels <3
mötte jonny vid HM som sagt .. vi drog sen till ngt ställe fär det var "orka-mässan" .. haha, tråkig skit . vi typ gick runt där lite .. behövde bara vara där en halvtimme , sen stod jag utanför och snackade med min mentor ett tag ..
sen drog jag&jessica till punkt (en galleria) för att köpa ett block till skolan .. men det var stängt . så vi drog till ica och handlade lite . nu sitter vi här i min soffa och tittar på "heartbreak hotel" . mwhaah . snart ska vi la käka pizza för att sen dra till skolan igen .. matten börjar 12.45 , innan dess har vi inget . skönt (: enda lektionen vi har idag .
sen ska jag åka med frida och de till friidrottshallen där vi har fystesterna .. tur det . för jag hittar ju inte dit . mwhaha . det lööööser sig alltid .
nu ska jag va lite social med jessica igen och titta på filmen (:

jessica&jag

morgon

sitter och äter frukost&tittar på barnprogram . wohoo .
det viktiga är alltså att jag är uppe i tid  .
aja . vi skulle typ på ngn mässa idag med klassen ? ska möta jonny utanför HM 8.10 . huhuu . najsvärre . jag vet ju självklart inte vart vi ska (:
sen äre tester med hg idag sista timmen .
vi får la se hur det går ..
ha en bra dag, mihiih !

dooooooooooowner

kunde inte sova igår .. så vaknade inte av väckarklockan imorse .. missade skolan .
fick ringa pappa&min mentor för att förklara . gick la bra .
inte gjort ett piss idag typ . har feta huvudvärken eftersom jag inte sovit ordentligt .
gick inte på träningen .
bestämde vilken väska jag ska köpa .. blev ;

det var väl dagen .. piss dag.

RSS 2.0