promenix ^

jag bah måste berätta . hahaha , jag skulle ju gå ut och gå med snoris&hennes hund - och så skulle vi upp i skogen . så går vi över vägen och så ska jag visa ngr kort på min mobil , då bah drar alva *hunden* . hon bah springer över vägen , snoris springer efter , jag står kvar och asgarvar . HAHA , så jävla bäst . hundfan bah springer hem. HAHAHAHA . jag dog .
sen när vi hämtat alva ska vi gå tillbaka , men tror ni inte vi typ trilla och dog i backen eller? snooooorhalt x)

men iaf , går in med alva och sen går vi ut och bah snackar ^
sen hem te henne för att hon ska käka ,men det slutade med att vi båda två åt (H) . jag ääälskar carinas spaghetti&köttfärssås . (a)

sen gick vi ut och gick i skogen , HAHA . vi gick fan i över en timme . duktigt av oss . men samma sak här . snoooorhalt . så jävla bäst . snoris typ trilla i en backe och typ rulla runt. HAHA . ni skulle sett , så jävla bra x)
men ja , sen blev det tillba hem te mig för att jag skulle käka . det är typ allt som hänt idag ^
det blir ingen skola imorgon heller ^^
jag ska nog fan gå och lägga mig snart , är astrött ^^

natti (: <3

bilderna från promenaden , tagen med mobilkamera - klicka för större



shaaaaaafan

okej, jag börjar med igår .
jag duschade ju, och precis när jag kmr ut ur duschen ska vi tydligen åka . det kändes ju nödvändigt . haha , kom te västerås och vi bytte om te träning .
vi körde först två uppvärmningsövningar , sen tvåmål, rätt najs ju .
sen blev det straffar , men det var jag inte med på (a) . sen blev det smålagspel . as chill träning . och tidningen var och fotade medan vi spelade . man blev ju säkert skitsnygg - eller inte . haha .
men igår blev det te att säga hejdå te sandra borschke , asså, visst. jag har inte spelat där så länge, men jag kommer fan sakna henne och det suger stenhårt om hon inte kommer tillbaka te nästa säsong . idag åkte hon hem te österrike . asså. fan , jag blev fan aslåg när jag fick veta .. var lite halvdeprimerad hela kvällen igår och lite under hela dagen faktiskt .. hon är en av de få jag redan lix fått band med under den här korta tiden .. *det är våran målvakt för de som inte visste*
först visste jag ju inte att det kanske blir sista gången vi ses , jag bah gick ut ur omklädningsrummet för att åka hem, så står petra *lagkaptenen* och sandra där .
petra bah; "have a great summer! and work on yourself! workworkwork!"
så kommer sandra bah; "yeaaah, WORKWORKWORK!" *peka på mig*
petra bah; "you're a good young player and u can go far, just work on yourself"
så börjar hon snacka med amanda .
då kommer sandra fram te mig och bah ;"you've been a good defender!" *krama*
jag bah; "aren't u coming back ?"
sandra ; "i don't know" *kramas igen*
sen bah stod vi och kolla på varandra och hon bah; "don't cry"
shiet, jag måste sett fedt chockad och ledsen ut .. jag blir fan deprimerad bara av att tänka på det .
*bjuder på hemskt fula bilder på mig, bah för att lix.. *

sandra&jag

petra&jag



men ja , petra kommer ju tillbaka nästa säsong, det är najs . det värre med gini och sandra lix ):
sen blev det duscha igen . asså, isch . jag börjar bli trött på att duscha . jag duschar hela tiden vafan ..

och jag måste berätta ngt , te hg nästa termin, när jag flyttar te västerås .. det är ju meningen att jag ska bo med frida ahlerup <3 , men jag pratade med åby igår . hon ska också gå på hg , så jag frågade om hon skulle bo själv eller hur hon ska göra , hon bah; "asså, det vore ju skönt att bo med ngn , men jag känner ju ingen ."
men vi snackade en del och nu kanske jag ska bo med både ahlerup&åby . sjukt najs ju <3

idag då . vaknade vid typ elva , varit hemma idag också . satte mig upp i sängen och blev direkt på sjukt bra humör . vafan - asnajs väder idag :D gick upp och käkade en jordgubbspaj och typ en fjärdedels tacopaj x)
sen gick jag ut på promenad , det är ju vaaarmt ute :O jag blev på massa härligt humör . <3
sen komjag in och .. DUSCHA . vafaaaan :O
men nu sitter jag och väntar på att snoris ska ringa, hon skulle bah käka och sen ska vi ut med hennes hund och sen på promenad (H)
haha, det är våååår och jag får inte nog . (a)

men nu ringde snoris . vi ska gå nu . men när jag kommer in kan jag lägga in lite bilder jag tog när jag var ute och gick på dagen , om det blev ngr bra asså ;O
men tjing så länge ^

shieeeeet asså

typ hela förra veckan hade jag feber, i helgen hade jag typ feber och feeeeta huvudvärken . söndagskväll mådde jag bra , trött bah . vaknade måndagsmorgon med ont i halsen, men det gick efter ngn timme bah, men sen när jag kommer hem från skolan fick jag helt sjukt ont i halsen, vaknade imorse med ännu värre halsont, typ dog. ingen röst har jag heller. asså, vafan . palla lix .. kanske har feber nu igen också , huvudvärk har jag iaf . det är daaaaamp . men har varit hemma från skolan idag . vaknade vid ett . satte mig vid datan och lite, just nu sitter jag och äter frukost . ska duscha sen .

fick precis veta av mamma att vi nog ska te västerås ikvl iaf, för .. tidningen kommer dit :O de ska fota och intervjua . man bah; whaaa :O
jeje, det blir najs . (H) om det blir träna vet jag dock inte . men antagligen eftersom jag redan är där då .. sen om det är så jävla bra och träna såhär vet jag inte . men ja . det blir som det blir .

jag typ knarkar sönder "segertåget" , haha . (a)
men nu ska jag duscha och grejjer ( :

helgen (y)

okej, fredags drog man te skolan , gjorde först nationella engelska - läsförståelsen . det var fan rätt lätt . sen vare paus och sen blev det hörsförståelse , rätt lätt det också ^
sen drog jag hem och vid elva tror jag bilen gick hemifrån . det var en lite halv dryg resa som jag inte överlevt utan alla sms och allt godis (H) men det var najs .
kom te ishallen och började plocka iordning och grejjer . vi värmde upp och sen vare match mot hanhals som gällde . vilket jag egentlign tyckte var rätt fusk ;O
vi hade lix ungefär 5 timmar bussresa , jag&åby hade bilresa iofs, i benen medan det var deras hemmaplan satt -___- iaf , vi spelade fan bra , det blev lite rörigt och ibland och bussresan märktes i benen .. men vi spelade ändå helt okej . matchen slutade 4-3 te hanhals ,helt ärligt tror jag vi hade vunnit om vi mött de på lördagen eller söndagen , eller åkt upp tidigare .. var lite mer laddade . men jeje , sånt händer .
efter matchen var det fedt med depp i laget , det är ju ändå kval och förlusten var tung . men efter dusch och pastasallad i hallen blev det en 2 mils bussresa till hotellet och vid det laget var alla på helt okej humör igen - lyckliga jävlar de där i västerås vetdu ( : kom te hotellet och det blev la te sängs vid typ ett .hamnade i samma rum som åby, amanda och åslund .



lördagen var det väckning 09.30 för att gå på en promenad vid 10.00 , efter promenaden blev det frukost . vi käkade och så , fixade oss och sen blev det ut och gå för vi skulle gå och bowla, maha . gick lite fel först men tillslut kom vi fram och de andra spelade medan jag satt och kollade på, tog kort med kolles kamera . haha, kan ju inte bowla pga mina handleder .. men ja , jag tkr fan det är lite kul . västerhaninge var ute och hade fysträning och alla var ute och var typ fedt seriösa, vi gick och bowla lix . haha . jeje, vi hade roligare iaf ;O
men sen gick vi tillbaka te hotellet och gick in i något konferansrum där vi käkade mellis , typ yogurt, müsli och banan och grejjer . sen kom tränarna och vi snackade om gårdagens match . sen var det vila , jag somnade typ ganska fort, amanda&åby läste , men de somnade typ också efter ett tag. fast är inte säker på om åby gjorde det , hon låg och höll på med sin mobil när jag vaknade . haha , men iaf . efter 1½ timmes vila satte vi oss i bussen och åkte de två milen te ishallen igen .när vi kom te ishallen fick vi lunch , potatis& köttbullar med brunsås . haha , sen kollade vi ett tag på munksund - hanhals . sen gick vi på en promenad , gick in , bytte om och gick sen ut och sprang - värmde upp . in tagga som fan&byta om .
kom ut på isen och gav västerhaninge stryk med 6-0. så jävla skön match . vi spelade helt underbart&jonas fortsatte peppa på ; vi viker oss aldrig .
fyfan , matchen var underbar !
efter allt hurrande och kramande duschade vi och käkade pastasallad och tog bussen hem . på hotellet gick jag, amanda&åby och la oss typ direkt .



söndag var det väckning 06.15 , gick på promenad 06.30 . käkade frukost , packade och direkt te ishallen - matchstart 10.30 .
värmde upp och fixade . spelet idag var dock inte alls som lördagen , vilket var lite sug då . men vi var bäst iaf , vann mot munksund med 3-1 .
haha, så jävla skönt , vi typ skrek som fan , hoppade runt i en jävla klump mitt på isen , slängde oss på isen och faaaaaan vad vi skrek . massa som grät också , jag förstår det . det här är lix vad västerås kämpat för hela säsongen och tjejerna förtjänar det sååå mycket . obesegrade i serien och grejjer . helt jävla underbara .
vi kom in i omklädningsrummet och alla kramades och skrek . tillslut blev vi utkallade på gården typ halv fortfarande i uttrustning , jag hade iofs fått av mig allt . då kommer lagkaptenen med sina två assisterande och bah dränker oss i pommac . haha, fyfan vad najs . alla bah skrek . shiet , jag blev nog ärligt ännu värre hörselskadad den här helgen . går tillbaka in i omklädningsrummet och ställer oss i en cirkel , stén *tränaren* ringer upp bersan *annan tränare som inte var med* och han bah ; shaa, det var stén , jo asså matchen ..
så bah lyfte han luren in mot ringen och alla bah; WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
så jävla najs . sen skulle vi såklart hurra , som att vi inte gjort det nog lix :D , och petra *kapten* bugade för oss och grejjer , haha .
sen mitt i allt kommer petra och bah; "there's a person in this dressingroom that just had a birthday. she's now in the amazing age 16 . "
sen vänder hon sig mot mig och bah; "it's sandra! i wish u all the luck in the world" och krama mig .
och alla bah; WHAAAAAAAAAAA . HURRA HURRA HURRA HURRAAAAA .
jag bah; *happyface, döv*
sen blev det packa och hemresa, brudsen stannade och kolla på västerhaninge-hanhals eftersom om västerhaninge skulle vinna den skulle vi komma etta . men västerhaninge förlorade såklart , så vi kom tvåa . men huvudsaken är att vi kommer gå upp te riks nästa säsong, det är så jävla najs .
fick höra efteråt att de berättat på västerås herrlags match att vi är klara för riks , de hade också berättat på sportradio . haha, awsome (H)
men sen blev det hem te mormor&morfar för att käka och sen åkte vi hem . kom hem vid typ 21.00 , då drog jag te snoris , var där te 23.30 . som sagt , helgen var najs .

men glömde säga en sak , efter matchen i lördags , när jag stod och snackade med morfar,mamma&pappa så bah kommer det fram en snubbe te mig .
han bah; jag ville bara säga att det var skitbra jobbat idag och igår . det är riktigt roligt att se på!
jag bah; taaack .
så gick han ,
pappa bah;
vetdu vem det var? det var junior landslagets förbundskapten.
då kommer han tillbak bah; jag kanske skulle presentera mig förresten
pappa bah; det har jag redan gjort te dig .
killen bah; ah, jag har kollat lite extra på dig idag&igår . ni har en viktig match imorgon också, jag kommer och kollar på dig med kikare då.
jag bah; *PANIK*
så följde han mig te omklädningsrummet *det var en bra bit att gå* och bah gick och snacka massa med mig . shiet . blev ju sjukt nervös när han säger sånt x) men iaf , det var la typ allt om helgen (: jag kanske lägger in bilder senare, men här får ni låten som dunka högt ur våra högtalare efter vinsten <3


tjing

helgen har varit fedt najs . kom hem typ vid nio och drog direkt te snoris typ . haha , måste sova nu, plugg imorgon vafan . skriver om helgen imorgon , hoppas ni inte saknat mig för mkt (:

godmorgon :D

okej, jag måste egentligen gå till skolan nu . men jag väntar på att snoris ska komma .. vi har ju hela tio minuters sovmorgon idag . har två nationella prov i engelska idag, fyfan vad hemskt ;O läs&hörförståelse tror jag , jeje . dte ska la gå bra . fast jag måste tydligen sitta i kärnhuset och göra hörförståelsen, haha, det straffar sig att vara hörselskadad ^
efter nationella drar jag direkt till göteborg, det ska bli feting najs . ska bo på hotell hela helgen (H)
men det känns som jag har aslite packning med mig , märker la när jag kommer dit att jag har glömt hälften hemma ..

nu kom snoris & jag måste dra.

12 mars

hände typ inget speciellt idag i skolan, tulpanerna kom. wohoo lix ..
efter skolan var jag med snoris . suprise,suprise . vi typ spelade , haha . sen regjorde hon mitt sår ,som sitter på mitt smalben och är orsakat av en skridsko *AJ* , mot min vilja, jag fick seriöst typ panik . gör ju ont så in i helvete . :O inte använt alsolsprit , eller vad det heter , på typ ett halvår? om inte mer .. ;O hemska saker.
nu ska jag typ packa och grejjer , imorgon direkt efter nationella proven åker jag till göteborg för att spela hockey med västerås . det blir najs , skriver antagligen om det när jag kommer hem .. på söndag . ni får undvika att sakna mig så mycket ( :

fööödelsedagen .

jag åkte och handlade med mamma strax efter jag fått höra av alma att jag var tvingad att gå ut , annars skulle de kidnappa mig . jeje . medan jag satt och käka kommer snoris tillbaka och efter maten fick jag presenter av snoris . en t-shirt och sanning och konsekvens snälla versionen (fick elaka versionen i julklapp av henne)


tack snoris ( :

av mamma fick jag "14 år till salu"


sen har jag fått pengar av mormor&morfar, presentkort av bror och så ska jag iväg och handla med syster .
fast vi har inte firat mig idag , så det kommer la .. imorgon innan träningen ska jag&pappa åka och köpa hockeyhandskar också , mina är för små så får ett nytt par i födelsedagspresent .

men tillbaka till saken , när jag käkat och så blire ut med snoris&alma då . först blir jag påtvingad en rosa partyhatt typ :O sen helt plötsligt har jag 19 ballonger fastsittandes i mig. HAHA . fan vad snygg jag var ,bilder kommer längre ner.
vi åkte typ runt lite överallt, fan vad alla kollade asså. haha x) sen kom vi till trångsund och alma ville självklart in i ishallen, eller som hon kallade det; hockeysalen . men jag vägrade och vi gick runt där som de töntar vi är och så helt plötsligt kör det förbi en bil och en kille sticker ut huvudet och skriker, haha . damp. snoris vinkar och kanske hundra meter framför oss slår de på tvärnit . vi vänder och börjar skrika och springa av ngn anledning och då vänder de och kör efter oss. haha :O så vi fick springa in på en tomt och gömma oss och då sprängdes typ alla ballonger. HAHA . allt blev typ kaos . vi började gå tillbaka mot stationen för att dra hem, ser hur tåget åker och yes lixom. tåget går varje halvtimme och alma är sen hem . ingen buss går heller . så vi blir sittandes där i en halvtimme och åker sen hem .
kom hem typ halv 12 och dagen har fan varit lyckad . tack för en feting najs födelsedag lixom (: <3
nu sitter jag här och käkar daimtårta . ska snart ta bort sminket och lägga mig . men först .. bilder . mih <3

 

11 mars

idag hade vi bara bild, läs och engelska . engelskan sög , annars var det rätt lugnt .
jag blev pyntad av snoris och alma, de sjöng på bilden och jag fick en cocosboll i cafeterian . FAN VAD NAJS .
jag är ärligt förvånad över hur många som kmr ihåg min födelsedag . blivit bombad ;O

efter skolan följde vi med milen och hämtade en jacka och hennes skor , sen blev vi sittandes på ett tåg ett tag .. orkar inte berätta om det .
kom hem te snoris och så skulle hon sjääälvklart baka , så jag gick och sov på hennes mors säng (H) . feta huvudvärken asså. sen käka vi toast&chokladrutor , sen bidde det hem te mig för att kolla på house . men snoris rymde efter ett tag .. fedt synd ,

och så ska min underbara tradition förstöras idag också . jag har haft hockey - träning eller match - varje födelsedag, nästan för alltid lixom .. och så bah har jag feber? asså, DRIV INTE . sjukt viktig träning också . sug . men ja , ..

nu sitter jag här vid datan och tkr synd om mig själv för att jag har tråkigt . inte fan kmr ngn och grattar idag heller eftersom jag inte skulle va hemma x) suuuug . haha . uppdaterar senare ikvl kanske.

10 mars

jag fyller år om en halvtimme . sug på den vaaaaah 

RSS 2.0