tjing

varit på klassresa hela veckan, fyfan vad najs det var . så jävla kul .
men .. jag tror jag lägger ner bloggen .. igen .
jag orkar aldrig skriva och jag sitter aldrig vid datan längre . dessutom har jag inget intressant att skriva om . kanske startar ny blogg sen när jag flyttat så ni slipper sakna mig för hemskt här hemma, så ni vet vad jag sysslar med (a) - men .. jag har inge lust med det här satt ..
i'm out ^

hdff - aik

matchen var typ inte spec kul idag .. hade två a-lagsspelare, två b-lagsspelare och resten vårat lag . vi var sju försvarare - sjukt onödigt . vafan ska vi med sju försvarare till ? jeje , kommunikationen var inte spec bra och rörelsen var inte heller på topp . jag tycker inte det känns som att vi riktigt försökte idag . det var lite tråkigt .
för de som inte visste så var det inte seriematch idag .. det var viktoriacup - som a-laget skulle spela egentligen, men de tackade nej . så vi tog den , en utmaning lixom .. viktoriacup är en "handikapp-cup" .. dvs att om ett div 1 lag möter ett div 4 lag får de laget som spelar i div 4 fyra straffar .. och eftersom vårat a-lag spelar i div 2 och aik i div 3 så fick de en straff som de satte . sämst .. iaf . matchen slutade 4-0 . jag är inte nöjd. visst, vi gjorde en del bra saker och de är ändå ett a-lag medan vi inte är det, men vi kunde bättre och det vet jag . men pierre verkade ganska nöjd, så aja ..
sitter vid pappas data för jag stängde av min och kom på efter att jag lovat att skriva och han vill ha tillbaka sin data nu, jag ska sova och jag orkar inte skriva om något annat . haha , iaf .

natti

på väg till fjollboll <3

jag vet, länge sen . men jag sa faktiskt varje gång jag satt vid datan, och jag har inte suttit vid datan . så jag är förlåten . maha , men jag har inte tid att skriva nu . ska till torvalla .

haninge dff - aik dff
najs, kom och kolla vetja .

skriver när jag kommer hem .

illa

asså, jag sitter här och tycker synd om mig sälv, haha .
jag har tråkigt , behöver duscha och vill se på tv . men jag orkar inte flytta mig ur stolen . haha ):
dessutom ska vi spela upp pjäsen för lärarna imorgon, kul .. inte . jag har inga kläder .. och jag är två roller. huhu ): romeo's farsa och en munk . haha, kul .. inte , jag orkar inte :O
och så är det np i matte imorgon , helvete . jag har inte ens orkat plugga . det går som det går . huhu /;

nu är det klassresa snart också .. jag orkar inte ens gå in på vad jag tkr om det , uhu . det tar vi sen . jag måste duscha nu .. och ringa snoris .. kolla om hon har ngr kläder. haha :O

helgen

i torsdags hade vi halvdag eftersom vi va på teater på onsdagskvällen - peter pan, dne va fan kul. haha - men iaf , efter skolan bar det av te gbg med mor min. vi kom fram till mormor och morfar på kvällen och ingen speciellt hände väl, jag gick ner till min favoritplats (a) satt där vid sjön och tittade på solnedgången och pratade med snoris och alma i telefon. mys.
på fredagen kom monica och kjell - min gudfar - och monica börja på min balklänning . ja, hon sydde min balklänning . jag och mamma åkte till allum för att köpa en bh som jag ska ha på balen , det blev också pensel, pärlor, en bok och en avslutningsklänning.
jag träffade kusinerna och lite sånt . det som monica sydde på fredagen var i fel storlek ,så den slängde vi och började om på lördagen . men vi hann klart , hon var sjukt snabb och fint blev det .
på söndagen åkte jag, mormor och mamma till allum och köpte underkläder, en väska och två par skor.
dessutom har jag fått en hel flyttkartong med saker till köket . ugnsform, skitsnygga tallrikar och massa . jag fick en väska till av mormor och ja . jag kommer alltid hem med dubbelt så mycket som jag åkte med när jag varit i gbg . haha . illa (:

det var skitfint väder hela helgen och varmt , *happyface* och jag kände mig glad när vi satte oss i bilen när det började bli mulnigt . dags att åka hem, och självklart när jag sitter och tycker det var så bra att vi åkte ifrån tråkvädret åker vi runt hörnet och .. bilkö. YES . -_________-

nu är jag klar inför både bal och avslutning - eller ja . det enda som är kvar är att mamma ska sy ett skärp och jag ska köpa band . sen är jag helt klar (:

när jag kom hem från gbg träffade jag snoris , skulle självklart visa alla mina nya grejjer, fast inte balskorna eller balklänningen, de får hon inte se förens skärpet är klart och klänningen är fullständig. sen skulle vi göra klart bildarbetet och ja . haha , 02.30 gick jag hem , då var jag klar (a) sen skulle jag ju ta bort smink och massa så jag somnade inte förens 03.30 . men, nu är det iaf klart och inlämnat. det är skönt !
idag i skolan var det halvdag och det hände la typ ingenting . haha , var med snoris och samis efter skolan . såg på robotar . haha (a) .
sen vare träning . asså , fyfan för folk som kommer ner till träning för att flamsa . ska man träna så tränar man annars kan man stanna hemma . det är så sjukt jobbigt när man ska träna och så blir det felpassar, blajjbollar - ingenting görs seriöst . och det var en övning idag där hälften inte ens visste hur vi skulle göra , ja. det gick åt helvete . kul vare inte . sluta med att jag gick av . dels för att jag var irriterad över att vi inte kan träna normalt och att flertal förstörde träningen genom flams och dels för skavsår . jag har helt hemska skavsår under föttterna ;O . kul ..
men iaf , SKÄRPNING . ni förstör för alla andra och vi har inte så mycket träningstid så att vi kan leka bort den . speciellt inte när vi spelar i elit .

RSS 2.0