29 april

igår bestämdes det . två lag går upp i riks, varav ett är västerås. awsooooome . fyfan vad najs . västerhaninge går inte upp i riks eftersom de kom sist i kvalet .. men vad gör det, södertälje fortsätter tömma västerhaninge . kan nästan lova att västerhaninge inte har något damlag nästa år .. men ja, nu spelar det ingen roll längre .

jag har egentligen inte mycket att säga, varit hemma från skolan i några dagar nu . missade klättringen med klassen idag *gråter en skvätt* , det var ju .. synd , eller ngt .. tränade två timmar igår, bara styrka . och 1½ timme styrka idag .. JAG HAR ONT I RUMPAN :$ ):

har typ inte gjort mkt idag .. tränat, tittat tv och käkat , duschat .. just nu väntar jag bara på attt snoris ska komma hem . måste gå på långpromenad med kassiebus. sen måste jag åka och köpa en ,minst en, ny bh. sen ska jag städa och packa .. kanske hinenr lite på bildarbetet också, fast det är la skitsamma, måste ändå ta med det .. isch .

det är en grejj jag undrar .. varför förkorta namn i bloggarna? det känns sjuuukt wb gossip girl. palla? alla vet vilka ni är och också därför på ett ungefär vilka ni snackar om . det är lixom ingen idé med det . som en viss brud som skulle skriva massa skit om mig och om att vi bråkade och skit . "s" , och vem fan som läser din blogg vet inte att s står för suddan? asså, shiet . folk .. stå för vad ni skriver och tycker, använd riktiga namn. annars finns det ingen mening att skriva det överhuvudtaget.

och nu är det såhär, jag har bestämt att min blogg inte längre handlar så mycket om vad jag gör .. mer saker som jag funderar och undrar över. mina åsikter, tankar. sen kan det trilla in lite om vad  som händer i mitt liv också , men det känns som att det inte är så intressant att skriva om att jag varit i skolan, varit ute med hunden . ja, ni fattar . jag testar såhär så ser vi hur det blir (;

förlåt ..

jag har varken haft tid eller lust att blogga, men .. en sista chans . ska skriva ett inlägg varje gång jag är vid datan *vilket inte längre betyder varje dag* . missköter jag mig igen tar jag bort skiten .

jag måste bara få det här sagt ..
jag förståååår inte hur vissa tänker, asså vafan ? tar det från början ..
södertälje ska ju starta damlag , och istället för att ta våran tränare vi har har de skaffat en ny, västerhaninges tränare. magnus . okej, kanske inte så knasigt. men , de lovade gurra, våran tränare, att han skulle få ha kvar a-flickorna .. men så kollar man på hemsidan, och han är satt på b/c-flickorna . asså va ? . härligt! det är han inte intresserad av, så najs vah. har vi förlorat en as najs tränare.
och som ass te damlaget ska vi ha våran egna älskade .. benny hubertsson, awsome ! han lix.. verkar ha ngt allvarligt emot mig. (för er som inte vet är han farsa till en gammal lagkamrat till mig, therese 'tessan' hubertsson) och tessan ska börja spela i södertälje också, grejt.
sen har de börjat värva skitmånga spelare från västerhaninge. okej, det är det här som verkligen får mig att fundera. huuuuuur kan de här spelarna ,som är sååå bra, har vunnit sm, spelat i landslag och allting, ens fundera på att byta från västerhaninge till södertälje? västerhaninge kanske ska spela i riks nästa säsong, det beror på vad hockeyförbundet bestämmer, om man har som mål att bli så bra som möjligt och vara med i riks .. hur fan kan men ens tänka tanken att byta från västerhaninge till ett jävla div2 lag? det betyder att det är minst två år innan de kan komma upp i riks. och om det nu blir så att västerhaninge inte går upp ,då kan de ju gå upp till nästa säsong. medans södertälje spelar i div2 och inte har en chans att komma upp förns om två år . och då gäller det att de vinner serien båda åren. asså, komigen. vad tänker ni med tjejer?

okej, nu tänker ni ; "och vad fan bryr du dig för?"  . visst, jag ska inte spela i södertälje längre nästa år, jag ska flytta till västerås och spela där på heltid . vad fan spelar det mig för roll? här är grejjen ;
jag vill att västerhaninge ska spela i riks nästa säsong av den enkla anledningen att jag får en chans att komma hem, hem till västerhaninge när vi ska ha bortamatcher. det är awsome . om södertälje tar alla västerhaninge spelare och deras tränare, då har västerhaninge inget lag att gå upp med.
plus att det är klart jag bryr mig om vad som händer med södertälje och västerhaninge . det är ändå min senaste klubb och min moderklubb . och mina vänner spelar i södertälje, jag vill ju att allt ska vara perfekt för de! och jag tycker det är skitsynd det här med gurra och allt. allt blir bara knasigt ..

en annan sak jag funderat över typ hela dagen .. hur kan man gå från att hata varandra, till att börja prata på msn och dagen efter träffas? ..makes sence . inte? jag förstååår inte.

känns som hela dagen varit fundera, inte bara de saker jag skrivit, utan också flytten, hur allt kommer bli. massa saker. ni får ha överseende med mig folk, jag är inte mig själv just nu . mycket känslor .

ni som orkar lyssna och ni som finns . ni är ovärderliga och jag älskar er sjuuukt mycket. det vet ni .

RSS 2.0